Obsluga klienta (1) Jakas durna nadeta baba odbiera telefony, chamska i nie kulturalna.... Tomek polecam!!! (1) W życiu nie byłem na lepszym masażu :) prostu polecam !!! Mariusz nie można się dodzwonić aby umówić masaż? (1) Gościłem przed świętami w studiu na Monte Cassino i obsługiwała mnie taka... Olbrzym
Moim zdaniem świetnie (1) Byłem pierwszy raz, więc ekspertem nie jestem i mogę się wypowiedzieć tylko... Czarek agencja towarzyska w piwnicy (3) Kupon zakupiony na grouponie okazał się wielką porażką. Miejsce do którego... a. pytanka (3) Konkretne pytanie dla tych co już byli: - którą panią najlepiej wybrać? -... kmieciu zadowolony :) (1) GORĄCO POLECAM, WSPANIAŁE MASAŻYSKI, RAJ DLA CIAŁA I DUSZY, PEŁNE ODPRĘŻENIE... ROMEK Polecam (3) PROFESJONALNE WYKONANIE MASAŻU PRZEZ SEXOWNE DZIEWCZYNY BYŁEM PIERWSZY RAZ I... Dzik pro Masaż erotyczny na Pagórkowej w Gdańsku (1) W zasadzie jestem sympatykiem "płatnej miłości" ale natrafiłem na ogłoszenie... cekol masaż tantryczny z Gruponu (1) Ja wykorzystałam swój kupon w czerwcu zaraz po zakupie i byłam zadowolona ale... marta Full odjazd - Gdańsk, ul. Pagórkowa (1) Byłem wczoraj wieczorem. Była Maja i Ewa. Dziewczyny w seksownych strojach... damiga super (1) bardzo fajny wystroj, kimat, pani tez bardzo fajna i fajnie masuje, wyszlam... majka zajefajnie (1) byłem, sprawdziłem - spróbuj jest super ! mietek PRO MASAZ EROTYCZNY (2) polecam Egipski zaułek na Kowalach exluzywny salon i ładne masażyski co... młody wilk łatwo można się uzależnić (3) masaż w tym studio to prawdziwa przyjemność. Zdecydowanie polecam każdemu kto... Brukselka Najbardziej relaksacyjny masaż na świecie!!! (2) Do Pani Izy trafiłam przez przypadek. Numer znalazłam na internecie i... Agula POZYTYWNIE ! (1) POLECAM TEN SALON-MIŁA PROFESJONALNA OBSŁUGA-NO I PRZEDE WSZYSTKIMSKUTECZNE... MICHAEL JAK NAJBARDZIEJ POLECAM ! (1) O salonie dowiedziałam się od kolegi,który jest stałym klientem Pani Izy i... Aldonka Super!!!:) (1) Miła i przyjemna atmosfera, masaż bardzo profesjonalny , chyba dotąd... Mareckigo super masazyk, relaksik w 100% (1) Miła atmosfera, super masazyk !!! POLECAM WSZYSTKIM !!! madziunia