Polecam!
Każdemu, kto marzy o prawie jazdy, gorąco polecam instruktora Romka. Nauka z nim to prawdziwa przyjemność. Miła atmosfera podczas jazdy i przekazywanie informacji w sposób jasny i zrozumiały sprawiają, że nawet najmniej wierzący w siebie początkujący kierowca w krótkim czasie poczuje się pewnie. W moim przypadku efekt to egzamin zdany za pierwszym podejściem. 90% mojego sukcesu to fachowość i cierpliwość instruktora, 10% to moja dobra pamięć, która pozwoliła mi przywołać podczas egzaminu wszystkie jego uwagi i dobre rady.
Pierwszy kurs kończyłam w innej szkole 9 lat temu. Przez instruktora, na którego tam trafiłam miałam uraz do jazdy samochodem i kompletnie nie wierzyłam we własne siły. Teraz wiem, że będę/jestem dobrym kierowcą, a podziękowania należą się najlepszemu instruktorowi, jakiego mogłam spotkać – Romkowi. Zatem – dziękuję!!! :-)
Pierwszy kurs kończyłam w innej szkole 9 lat temu. Przez instruktora, na którego tam trafiłam miałam uraz do jazdy samochodem i kompletnie nie wierzyłam we własne siły. Teraz wiem, że będę/jestem dobrym kierowcą, a podziękowania należą się najlepszemu instruktorowi, jakiego mogłam spotkać – Romkowi. Zatem – dziękuję!!! :-)