Polecam!

Dajan taxi to bardzo uczciwa firma i mila obsluga! Po ostatniej imprezie zgubilam/zostawilam telefon w taksowce. Pani dyspozytorka, do ktorej zadzwonilam zdesperowana od razu mi pomogla, znalazla kierowce z ktorym jechalam i dala mi na niego namiary. Pan kierowca tez byl przesympatyczny! Przywiozł mi telefon nawt nie oczekujac nic w zamian!
jednym slowem, POLECAM!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam!

To pani dysozytorka pójdzie do zwolnienia, bo nie wolno dawać namiarów na taksówkarza! Także obsługa jest nie profesjonalna, lub ten post napisał sobie pan prezes albo jego przydupasi!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

w niektórych sytuacjach nr telefonu musi być podany ( po wcześniejszej rozmowie i pozwoleniu od kierowcy ) więc niech konkurencja miesza gdzie indziej..... :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dyspozytorka pójdzie do zwolnienia heheh,dobre Klientka wyraziła zadowolenie z swiadczonych usług, a komus sie cos nie podoba;] Klientka zglosila zaginienie telefonu, po kontakcie z kierowca bylo uzgodnione zeby podac namiary na niego zeby dostarczyl telefon w dogodnym terminie,bez zbednych posredników,więc nie bardzo rozumiem;] Nieiem komu zalezy by zanizac ocene swiadczonych w firmie Dajan Taxi ,ale robi to dosc nie udolnie.

KONKURENCJA? Czyzby As ,czy Komfort? a moze byli kierowcy którzy z nudów mieszaja?