Dziękuję ADJ! Maćkowi, Mariuszowi, Markowi oraz Tomkowi (wymieniam alfabetycznie, bo każdy z tych instruktorów, jest super nauczycielem!). ADJ polecam z czystym sumieniem, już od pierwszego kontaktu, spodobało mi się, że jest zainteresowanie kursantem - to w sumie dzięki Maćkowi zawitałam do ADJ :) Nie żałuję, że zaufałam - dziękuję! :) Zajęcia prowadzone w sposób właściwy, żadnego ściemniania, czy na "odwal". Bez problemu można było pytać o najmniejszą "głupotę", zawsze otrzymało się satysfakcjonującą odpowiedź. Wielokrotnie miałam rozrysowywane nurtujące problemy.Każdy manewr dokładnie wyjaśniony, i przerobiony do bólu. Nigdy nie zapomnę jazdy z Markiem na obwodnicy, 120km/h, dzięki niemu zrozumiałam, że przy takiej prędkości, każdy zbyt gwałtowny ruch kierownicą, może skończyć się nieciekawie - a dodatkowo zastanawiało mnie, jakie to uczucie, być wyprzedzanym przez eLkę ;) ADJ nie uczy tylko zdać egzaminu, ale przygotowuje również do przyszłej jazdy. Każdy z nas musi być świadomy z czym wiąże się posiadanie tego kawałka plastiku. To pełna i świadoma odpowiedzialność za siebie i innych na drodze - pamiętajcie o tym! A dzień 20.08.12 godz. 9:24-9:59 zapamiętam na bardzo długo ;)