Polecam
Zdecydowanie POLECAM treningi z Twój Trener osobom, które chcą pozbyć się zbędnych kg, poprawić kondycję, a przede wszystkim zacząć zadbać o swoje zdrowie. Kiedyś większość czasu siedziały po pracy w domu przed monitorem i zajadały się chipsami a oponka rosła ;p Doprowadziłem się do takiego stanu, że zaczęło mi to przeszkadzać w życiu codziennym. Wielokrotnie próbowałem, ale samemu ciężko się zmotywować jeżeli ma się taki duży bagaż ;) Dzięki treningu szybko i skutecznie zacząłem zrzucać kg. Treningi są dopasowane indywidualnie, nie ma monotonii, każde zajęcia są inne i ciekawe, a przy okazji panuje fajna atmosfera. Już po kilku zajęciach moja kondycja znacząco się poprawiła, w co sam nie mogłem uwierzyć. Człowiek staje się pogodny, pewniejszy siebie a przede wszystkim ma się chęci do wszystkiego, z lenia staje się aktywnym człowiekiem. Tomek w bardzo dobry sposób motywuje człowieka i wyciąga z niego tyle ile się tylko da, dobrze wie kiedy dajcie z siebie wszystko a kiedy się ściemnia ;) Polecam w 300%