Można znowu w siebie uwierzyć (1) Nawet jak masz tyłek przyrośnięty już do fotela w biurze i zamiast nóg 4 koła... Niezupełnie Starsi Państwo JEST MOC (1) Wcześniej już chodziłem na siłownie , ale efektów nie było , brak motywacji ,... PitaG Krótko i na temat (1) start 146kg - obecnie 100kg!!! Zrzuciłem 59kg tłuszczu i zbudowałem 13kg... Gruby
profesjonalnie (1) W pełni profesjonalne zajęcia pozwalające w krótkim czasie uzyskać oczekiwany... balaś Polecam wszystkim! (1) No cóż, czas wydać opinię;) Na zajęcia do Kamila uczęszczam od prawie trzech... Sylwia, lat 44 Zdecydowanie namawiam niezdecydowanych (1) Do "Twojego-Trenera" trafiłam ponad 2 miesiące temu. Brak pewności siebie... Poszewka Przemęczonym i zapracowanym gorąco polecam! (1) Wczoraj minęły 2 miesiące odkąd trenuję z Kamilem.To zadziwiające i... Agnieszka Po roku ciąg dalszy... (1) Zdecydowałam sie z meżem dalej kontynuowac naszą przygodę ze sportem poniewa... ewa Super ekipa (1) Zawsze byłam osobą aktywną,ale kiedy pojawiły się dzieci moje dbanie o... Jowita Polecam (1) Zdecydowanie POLECAM treningi z Twój Trener osobom, które chcą pozbyć się... Rafał Rewelka (1) Naprawdę gorąco polecam!!!!! Jestem w niesamowitym szoku podejścia do tematu... Tomek Zdecydowanie WARTO! (1) Ćwiczę z Tomkiem od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony z jakości... Grzesiek zdecydowanie polecam ! (1) Ćwiczę z Beatą od miesiąca :-) treningi są intensywne, urozmaicone i fachowe.... Magda Profesjonalnie (2) Profesjonalne podejście, intensywne wyczerpujące i wymagające treningi,... Kuba Polecam (2) Z Beatką trenuję od marca br. Treningi są urozmaicone, prowadzone... OLA EKSTRA! (1) Oboje z mężem trenujemy od trzech miesięcy trzy razy w tyg. z Błażejem. Jeśli... Karolina i Błażej taaaaaak! (1) Pamiętacie stara,dobra lekcje w-fu z młodą nauczycielką,która nie miała... Ewa i Marek Szczerość (1) Witam wszystkich. Mam 54 lata i próbowałam już wszystkiego aby schudnąć. Na... Basia Polecam! (1) Bardzo profesjonalna usługa! Gorąco polecam wszystkim osobom chcącym się... edekwładcakredek Polecam Paniom ,które chcą się świetnie czuć,po kazdym treningu... (1) Zajęcia INDYWIDUALNE to zupełnie inna (LEPSZA) jakość... Polecam wszystkim... zyta