Mobilizacja na każdy dzień (1) Zawsze myślałam że treningi indywidualne wyglądają tak, że trener mówi Ci co... B Gorąco polecam! (1) Profesjonalne, indywidualne i kompleksowe podejście do klienta. Zróżnicowany... Asia Jest cieżko a zarazem wesoło polecam ogółem super (1) Jest cieżko a zarazem wesoło polecam ogółem super Trenuje u Tomka i czasami u... serek
Super Motywacja:) (1) Na indywidualnego trenera zdecydowałam się ze względu na poprawienie mojej... Justyna Gdańsk Polecam! (1) Trening z przesympatyczną Beatą zaczęłam 1,5 m-ca temu i jestem bardzo... Ewelina Polecam trenera (1) Trening z Tomkiem zaczałem 2 miesiace temu.Chciałem przygotować się do... Paweł Pełen profesjonalizm na treningach! (3) Szczerze polecam!Mam przyjemnosc trenowania od 3 miesiecy z Łukaszem.Prowadzi... Iza Rewelacyjna motywacja (1) Trenuje z Tomkiem od 7 miesięcy. Na początku nie miałam żadnej kondycji a... Marta A friendly environment with proffessional attitudes! (1) I have been training with Kuba for almost two months. He is very motivating,... Jola Edyta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona chodzę 3x w tygodniu do trenera Tomka .Na każdy... Edyta Polecam wszystkim (1) Zdecydowanie polecam dla tych,którzy chcą zrobić coś dla ciała i ducha.... Martyna pełen profesjonalizm, gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna i kompleksowa opieka, zarówno Trenera (dziękuję Tomku)... magda Marzenia się spełniają:))! (1) Sport jest dla mnie słodką koniecznością od lat i zawsze marzyłam o osobistym... Wanda Dla mnie bomba (1) Współpacuję z twoj-trener.com od ok 3 miesięcy. Trenerzy i cała opieka mam... Paweł Opłaca się (1) Płaciłam 300zł za siłownie, dołożyłam drugie tyle i mam siłownie oraz... Madza