Polecam
Przychodnia jest rewelacyjna! Panie w głównej rejestracji miłe i zawsze służą pomocą. Panie z labolatorium zawsze bezboleśnie pobierają krew. Ceny prywatnych wizyt u specjalistów (ginekolog, dermatolog) oraz większości badań niskie. Ogólnie wszystko na plus. Minusy - długi czas oczekiwania do rodzinnego (aczkolwiek jak osobiście poproszę moją dr to przyjmuje tego samego dnia), trochę gburowata pani w rejestracji gdzie robi się prześwietlenia i USG, pani dermatolog czasem nie słucha co się do niej mówi i nie potrafi postawić diagnozy, nie daje skierowań na badania mimo, ze uważa, że są potrzebne, leczy "na oko", doraźnie (dlatego ją zmieniłam). Z w/w usług/lekarzy korzystałam, na temat reszty się nie wypowiadam. A! No i ciężko jest się dodzwonić do rejestracji, to fakt. Wkurza też to, że wyniki nadań prywatnych są wydawane bez potrzeby okazania dokumentu tożsamości i pokwitowania. Ciekawi tylko fakt co było, gdyby ktoś się pode mnie podszył i odebrał moje wyniki. Nie sądzę, by przychodnia poczuła się do odpowiedzialności.