Polecam!

Studio masażu, naprawdę godne polecenia :) Super obsługa, fajny kontakt z masażystą (raz nawet zasnąłem, było tak fajnie). Wszystkie masaże i inne zabiegi wykonywane są z pełnym profesjonalizmem, już po kilku pierwszych minutach, można dostrzec, że masażysta jest człowiekiem bardzo doświadczonym. Oczywiście sprzęt profesjonalny, wystrój bardzo ciepły, aż robi się miło. Bardzo przystępne ceny. W pełnym zakresie -czysty profesjonalizm. Wielki szacun dla SPA-MED!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam!

witam wszystkich zrelaksowanych i nie zrellaksowanych po masazu osobiscie pan roman zostal mi polecony przez inne osoby jestem zadowolona jesli chodzi o masaz jest profesjonalista naprawde czuje sie rozluzniona i zadowolona mam chory kregoslup po zlamaniu kompresyjnym wczesniej zzrobilam pare krokow i czekalam az przestanie boles teraz chodze na spacery z psem i nawet troche podbiegne jestem zadowolona a sam pan roman jest osoba mila i rozmowna cieszy mnie to ze nikt nie zaglada przez okno i jest atmosfera intymnosci czuje sie tam swobodnie polecam wszystkim ktorzy chca sie zrellaksowac a i cena jest bardzo niska polecam i pozdrawiam ania z dzwigu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0