Pacjentka Pana Romana - najlepszego masażysty! - ocena (1) Pan Roman ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Od jakiegoś czasu korzystam z... Pacjentka Pana Romana - najlepsz Przemysław - opinia (1) Po 1 masażu już byłem jak nowo narodzony. Jestem szefem kuchni od wielu lat w... Przemysław Super masażysta (1) Od lat zmagam się z bólem szyi i ramion. Po masażach co drugi dzień a teraz... Agata
Pan Romek na wieki wieków amen! (1) Na Pana Romka po prostu brak słów! Niesamowicie skuteczny cudotwórca! Z... Ania skolioza (1) Od lat zmagam się z dużą skoliozą a co się z tym wiąże - z mocnym bólem... Marta JUŻ ZAWSZE TYLKO DO PANA ROMKA (1) Od kilku lat dokuczał mi ból pleców, a wizyty u ortopedów dawały średnie... Ola Profesjonalnie (1) Od ponad 2 lat korzystam z usług salonu. Gorąco polecam. W pełni... MICHAŁ Świetne miejsce (1) Na zabiegi i masaże chodzimy do Pana Romana całą rodziną. Już od wielu lat... Najmłodszy członek rodziny Król Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam wszystkim usługi Pana Romka! Jest zawodowcem i tak jak piszą... Małgorzata Cudotwórca! (1) Od dwóch miesięcy nie wiem co to leki przeciwbólowe, a wcześniej bóle... Arek Polecam! (1) Problemy z moim kręgosłupem pojawiały się u mnie wielokrotnie w wyniku pracy... Mateusz WSPANIAŁY FACHOWIEC POLECAM POLECAM (1) Pan Roman to znakomity fachowiec.Polecam go Serdecznie, nie ma drugiego... Aleksandra Super masażysta:) (1) Trafiłam ostatnio na 2 wspaniałe osoby:SIOSTRZYCZKĘ i MASAŻYSTĘ .Siostra... Jolanta Wspaniały masażysta Polecam !!!!! (1) Ok.20 lat temu mojego sparaliżowanego po wylewie męża masował bardzo dobry... Mira Paweł (1) Pół roku temu zwróciłem się do Pana Romana o pomoc w sprawie silnych bólów... Paweł Polecam! (1) Świetna obsługa! Pan Roman jest zawodowym masażystą z ogromnym wieloletnim... Marcin Polecam!!!!! (1) Już drugi raz korzystam za każdym razem kupuję karnet 10 zabiegów , po... Jolanta Godny polecenia (1) Pan Roman godny polecenia masażysta oraz jego profesjonalizm. Po masażach... Słonecznik POLECAM (1) Korzystam z usług pana Romana od roku i nie mam zastrzeżeń. Pełen... Helena POLECAM !!! (1) Polecam serdecznie i korzystam wraz z rodziną. Jest jak opisano w poniższych... P.