Polecam! (1) Z terapi korzystam ja i rodzina. Wszyscy jesteśmy zadowoleni. W... P. ODRADZAM! (2) Niestety nie zgadzam się z poprzednimi opiniami. Sam salon brudny i ponury... Klientka POLECAM!!!!! (1) Jestem po złamaniu kompresyjnym kręgosłupa, od niedawna zaczęłam chodzić na... Anka z dźwigu
świetny relax (1) Profesjonalny masażysta a do tego ciekawy człowiek. Terapia manualna a w... Misia Polecam wszystkim (1) witamwszystkich zrelaksowanych i tych nie zrelaksowanych i oczywiscie pana... ania z dzwigu Polecam! (2) Studio masażu, naprawdę godne polecenia :) Super obsługa, fajny kontakt z... Maciek Rewelacja (1) Panie Romanie, po Pana masażach leczniczych czuję sie jak nowo narodzona ;-)... Ewelina super jakość w przystępnej cenie (1) Pełen profesjonalizm - w porównaniu z innymi salonami dało się go odczuć.... Stała klientka Polecam w 100%! (1) Byłem już w wielu salonach i salonikach masażu. Stwierdzając obiektywnie... Marek MEGA POZYTYW! (1) Polecam masaże pierwsza klasa. Czysto, niedrogo i profesjonalnie. Chodzę tam... Zadowoleni klienci Absolutnie polecam !!! (1) Kunszt, profesjonalizm, zachwyt to to czego doświadczycie u Pana Romana.... Hubert TAK! (1) Pan Roman to masażysta, którego zdecydowanie można polecić. Po masażu... Anna absolutnie tak:) (1) Pan Roman zdecydowanie zna się na rzeczy, nie dość że ponaprawia kręgosłup,... magda Marzena - opinia (1) pierwszy prawdziwy fachowy masażysta, mój kręgosłup nigfy nie czuł się lepiej... Marzena tak! (1) Salon, ktory zdecydowanie polecam! Pan Roman jest profesjonalista w swoim... Agata