Polecam !
Polecam tą szkołę jazdy! nTeoria zdana za pierwszym razem. Bardzo dobrze przeprowadzone wykłady przez pana Maćka Urlickiego. Do tego dobra książka oraz płytka z aktualnymi pytaniami wystarczyły do zdania egzaminu teoretycznego. :)nW centrum Gdyni bardzo miła obsługa. Cierpliwe panie, które zawsze z uśmiechem na twarzy odpowiadają na wszelkie pytania. nEgzamin praktyczny zdałam za drugim razem. Zostałam świetnie przygotowana przez pana Janusza Sowę, którego z czystym sumieniem polecam każdemu! Podczas egzaminu poruszałam się po trasach często odwiedzanych podczas kursu. Każde trudniejsze i często odwiedzane przez egzaminatorów skrzyżowanie nie raz było pokonywane i wyjaśniane. Do tego najeży doliczyć miłą atmosferę podczas jazdy oraz dużą dyspozycję instruktora. nZ czystym sumieniem mogę polecić tą szkolę jazdy każdemu :)! Szczególnie dla uczniów polecam przyśpieszone kursy. Ja korzystałam z kursu wakacyjnego, zajęcie teoretyczne odbywały się w ciągu pięciu dni, co w moim przypadku było bardzo korzystne. Po przerobieniu zajęć teoretycznych już tydzień później siedziałam pierwszy raz za kółkiem :).