Polecam

Dzień dobry
Byłam w salonie jakiś czas temu , nie trafiłam na moja fryzjerkę
i byłam trochę zawiedziona, ale obsłużyła mnie Pani Ewa, muszę powiedzieć że zgadzam się z poprzednią opinią .
Pani Ewa jest młodą osobą ale naprawdę dobrym fryzjerem. Fryzjerem z talentem.
Bardzo dokładna i jeżeli chodzi o farbowanie to w 100 % polecam, robiłyśmy nowymi włoskimi farbami (o których wypowiadała się Pani Ewa w samych superlatywach) i efekt jest znakomity tak jak obiecała. Włosy układają się same a mam ciężkie do poskromienia a połysk jest na nich cały czas pomimo mojego częstego mycia.
polecam jeżeli ktoś ma pójść i farbować włosy czy tylko ściąć lub uczesać to już wiem że będę każdemu polecać klipsa..tzn Centrum SZYK i Panią Ewe.
Cenowo bardzo dostępnie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam

Witam
Korzystałam z usługi pani fryzjerki (klub zniżek) . Pani fryzjerka była bardzo miła i to jedyny plus mojej wizyty.
W ramach usługi było cięcie i farbowanie włosków.
Cięcie oceniam dobrze , natomiast malowanie tragedia. Pani fryzjerka ani pani właściciela nie uprzedzili mnie , że ich farba będzie przy każdym myciu głowy spływała z włosów. Po trzech myciach mam odrosty już koloru marchewki a to tylko 1,5 tygodnia od dnia malowania. . Najgorsze , że trafiłam następnego dnia na deszcz i spływająca farba pomalowała mi białą marynarkę. . Na moją interwencję w gabinecie pani właścicielka odpowiedziała, że to normalne , że farba spływa, zresztą Ona nie widziała czy aby ta marynarka nie była pomalowana ju dawnej. Marynarka nie była pomalowana bo deszcz zastał mnie jak po wyjściu z kościoła (wesele) szłam do autobusu . Pofarbowana marynarkę pierwsi zauważyli goście .
Uważajcie więc na ten zakład.

Farby nie wyprodukowałyśmy ale w 100 % jest sprawdzona. I jest całkowicie niemożliwe aby Pani farba wypłukała się przez mały deszczyk bo z tego co pamiętam w zeszłym tygodniu nie padało to chyba Pani musiała pojechać na drugi kraniec świata aby to się wydarzyło. Zapewne pod rynnę się weszło i nie chce się przyznać. Wcześniej włosy były farbowane na podobny odcień i wiedziała P, że kolory rudości I czerwieni mają bardziej nasycone barwniki tak samo jak I czekolady I czernie I nadmiar farby po prostu się wypłukuje ale jedynie podczas mycia włosów. Proszę tu nie zmyślać takich historyjek no chyba P się nudzi i nie ma innego zajęcia no to wtedy OK . Pozdrawiam Centrum Urody Szyk ;)

Skoro jest pani tak pewna , że włosy zostały zrobione prawidłowo dlaczego nie chciała pani abym przyszła i pokazała się co zostało z farbowania po tygodniu. Świadków na to że mi farba spływała z włosów mam pół autobusu z gośćmi weselnymi.
Ja podczas rozmowy telefonicznej z panią prosiłam o spotkanie , pani nie wyraziła zgody twierdząc, że z głowy spływała mi farba która była pod spodem.
Wg mnie zawsze może się zdarzyć, że np farba z jakiejś partii będzie nie takiej jakości, lub przeterminowana. Tego pani nie brała pod uwagę.
Nie usłyszałam słowa przepraszam , proszę przyjść, zobaczymy, sprawdzimy te włosy , a zamiast tego usłyszałam, że to moja wina bo to normalne , że farba tj kolor spływa, a to, że pomalowana została marynarka od włosów mokrych to również moja wina - bo ja zwykła deilkitanie mówiąc nie myśląca baba dałam sobie zmoczyć głowę.

deszcz czy w gdańsku czy na drugim końcu świata nie jest powodem, aby farba spływała z głowy.. porażka. salon chyba chce mieć tytuł najgorszego salonu w gdańsku.

Re: Polecam

Ten zakład warto polecić bo ma mądrą i zaradną właścicielkę. Pani właścicielka składa najpierw ofertę w klubie zniżek a następnie podczas pierwszej rozmowy proponuje zapłatę u niej , pomijając klub zniżek jak to było w moim przypadku.