nie polecam stanowczo (2) Witam bylam niedawno na keratynowym prostowaniu wlosow. Mloda fryzjerka ktpra... mloda spływająca farba (3) Witam Korzystałam z usługi pani fryzjerki (klub zniżek) . Pani fryzjerka była... Danuta Polecam (6) Dzień dobry Byłam w salonie jakiś czas temu , nie trafiłam na moja fryzjerkę... Maria
Salon warty polecenia (2) Przyszlam do salonu na maniciure i pediciure. Pani ktora wykonywala zabieg... Karolina Pani Ewa swietna mloda fryzjerka (1) Trafilam do Pani Ewy na baleyage przez przypadek , i stwierdzam ze dziewczyna... Beata Niestety nie polecam (2) Gdyby nie to, że nabyłam kupony w Klubie Zniżek na serię masażów w tym... Patrycja najlepsza jakość w dobrej cenie (1) Od dwóch lat niezmiennie wychodzę zadowolona od Pani Marzeny. Pieniądze jakie... Paulina Polecam wszystkim! (1) Pani Marzenka jest super fryzjerką. Raz byłam u Pani Asi i też byłam... MKO polecam klipsa (2) trafiłam do salonu przypadkiem po przeprowadzce z innego miasta i zostałam na... mega zadowolona polecam! (1) miła obsługa, fryzura zgodna z życzeniem, Pani Fryzjerka potrafi doradzić,ale... klientka z Migowa