Polecam

Temat dostępny też na forum: Expert
Bardzo fajna szkoła robiłem kurs łączony na B i A2 wszytko zdane za pierwszym oprócz teori na moto która udało sie niestety za drugim ale to zależy już od szczęścia. Polecam p.Patrycje która świetnie mnie przygotowała na B i p.Leszka i Michała którzy również świetnie przygotowali mnie do A2.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętnie dowiedziałbym się czy nauka na A2 odbywała się na zasadzie: tu masz motocykl, tu masz ósemkę i slalom i jeździj. Czy ósemkę próbowałeś robić na 2 biegu, czy jeździłeś na półsprzęgle? Czy otrzymałęś "wskazówkę", żeby na egzamin A2 nie zapisywać się na pierwszy termin w ciągu dnia, zwłaszcza jesienią, bo moto jest zimny i będzie jeździł na wyższych obrotach i nie dasz rady slalomu zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...