Polecam!

Przyznaję się - po kursie w tej szkole i 2 miesiącach czekania na egzamin praktyczny z ciekawości pomyślałem, że sprawdzę się w "innej" szkole...
Wrażenia? Masa stresu, masa błędów, instruktor gwałtownie dający po heblach, brak wiary w siebie. Dostałem od instruktora 30% szans na zdanie za pierwszym razem.
W Sorriso Rafał zawsze zapewniał mnie, że zdam. Miałem za zadanie tylko w to uwierzyć. Uwierzyłem.
Efekt: egzamin zdany za pierwszym podejściem.
Wnioski: nie ma sensu tracić czas na stres w czasie kursu, tym bardziej, że i tak nas czeka tuż przed egzaminem.
Z doświadczenia wiem, że ta szkoła to nie strata czasu. Z Rafałem można jednocześnie nauczyć się jeździć, przygotować do egzaminu i pogadać czy "luźno pomanewrować" na placu ;)
Polecam tym, którzy chcą nauczyć się jeździć bez zbędnych nerwów, a szczególnie tym, którzy chcą zdać za pierwszym razem. W cenie kursu otrzymałem tu miłą atmosferę, 30h jazdy na zawsze zadbanym samochodzie w idealnym stanie technicznym i znajomość tras egzaminacyjnych. No i jeszcze jeden gratis: wielkie SORRISO po egzaminie ;) dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Wow, michał dzięki. Nie spodziewałem się tego :)
Gratuluję jeszcze raz i szerokiej drogi. Jednak przede wszystkim to Twoja zasługa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0