Polecam
Robiłem kurs w szkole Euromoto i uważam, że jej oferta jest warta rozważenia. Po pierwsze przystępna cena, po drugie bardzo szybki 2-3 tygodnie trwający profesjonalny kurs teoretyczny. po trzecie instruktorzy z dużym doświadczeniem, mnie osobiście szkolił pan Wiktor, który potrafił nauczyć mnie wszystkich manewrów na drodze pomimo początkowych trudności i udzielił mi wiele cennych wskazówek. Również pana Piotrka u którego wyjeździłem kilka jazd dodatkowych przed samym egzaminem odebrałem bardzo pozytywnie. Najlepszym potwierdzeniem mojej opinii niech będzie fakt, że udało mi się zdać za pierwszym razem.
A co do uwag jednego z poprzedników to uważam, że wyolbrzymił on pewne wady , a przecież nikt nie jest idealny. Co do ewentualnych zastrzeżeń, to plac manewrowy jest stosunkowo oddalony od siedziby Euromoto, a na znajdującym się na nim pasie ruchu są pewne nierówności, oraz na łuku jest lekko z górki, ale gdy się człowiek nauczy jeździć na nim to z łatwiejszym pasem ruchu na egzaminie nie powinno być większych trudności.
A co do uwag jednego z poprzedników to uważam, że wyolbrzymił on pewne wady , a przecież nikt nie jest idealny. Co do ewentualnych zastrzeżeń, to plac manewrowy jest stosunkowo oddalony od siedziby Euromoto, a na znajdującym się na nim pasie ruchu są pewne nierówności, oraz na łuku jest lekko z górki, ale gdy się człowiek nauczy jeździć na nim to z łatwiejszym pasem ruchu na egzaminie nie powinno być większych trudności.