Polecam
Do AS trafiłam już po doświadczeniach w innej szkole jazdy( bardzo dużo mnie w niej nauczyli, za co jestem wdzięczna, ale czegoś jednak zabrakło do sukcesu). Zakończyłam naukę w niej po pierwszym niezdanym egzaminie, ze świadomością, że jestem bardzo marnym materiałem na kierowcę. I albo cuda się zdarzają, albo w As trafiłam na świetnych ludzi, którzy pomogli mi i w dwa miesiące z marnego materiału stałam się kierowcą. Miałam przyjemność pracować z panem Jarkiem, a egzamin wewnętrzny prowadził pan Radek.Obaj panowie są kulturalnymi ludXmi, podchodzącymi z szacunkiem do kursanta. Pan Jarek bardzo profesjonalnie prowadzi zajęcia. Jest wymagający, przy czym tworzy sympatyczną, mobilizującą atmosferę pracy. Zawsze można spokojnie sie zapytać i uzyskać wyczerpującą i jasną odpowiedź. Szanuje czas kursanta( nie spóźnia się, nie skraca lekcji). Pan Jarek nie przygotowuje tylko do egzaminu, ale także do bycia prawdziwym i świadomym użytkownikiem dróg.Dzięki temu instruktorowi obecnie jestem czynnym uczestnikiem ruchu drogowego i cieszy mnie jazda samochodem.Nie zgadzam się z opiniami negatywnymi które zostały napisane na temat tej szkoły. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.