Polecam
OSK mini wybrałam ze względu na cenę, opinie i lokalizację. Cóż, opinie są na pewno słuszne :) Fajnie prowadzone wykłady, super omówiona pierwsza pomoc i ogólne postępowanie przy wypadkach, bardzo dobry instruktor jazd (p. Radek). Nie tylko zdałam egzamin za pierwszym razem, ale też czuję się pewnie za kierownicą, dobrze przygotowana do jazd (choć zapewne jeszcze dużo nauki przede mną).
Biuro ma trochę kiepskie godziny otwarcia (jak dla mnie) ale cokolwiek nie byłam załatwić szło sprawnie. Za wszystko płaciłam przelewami więc bardzo wygodnie. Z instruktorem bezpośrednio dopasowywaliśmy termin jazd. Cała nauka + jazdy poszły bardzo sprawnie.
Polecam umawiać się na jazdy z p. Radkiem, porządne podejście do pracy, trochę humoru ale z umiarem, fajne podejście i uważność :)
Biuro ma trochę kiepskie godziny otwarcia (jak dla mnie) ale cokolwiek nie byłam załatwić szło sprawnie. Za wszystko płaciłam przelewami więc bardzo wygodnie. Z instruktorem bezpośrednio dopasowywaliśmy termin jazd. Cała nauka + jazdy poszły bardzo sprawnie.
Polecam umawiać się na jazdy z p. Radkiem, porządne podejście do pracy, trochę humoru ale z umiarem, fajne podejście i uważność :)