Polecam
Tak jak Wy jeszcze niedawno stałam przed wyborem szkoły, na której będę chciała studiować kosmetologie, dlatego postanowiłam podzielić się refleksją, aby ułatwić Wam wybór. Jestem bardzo zadowolona z policealnego studium kosmetyki naturalnej, z czystym sumieniem polecam. W bardzo przystępnej cenie (100złmiesiecznie tylko przez 2 semestry, 2 następne mam gratis bo jestem studentką) macie zapewnioną szkołę, w której macie bardzo dużo praktycznych zajęć już od pierwszego zjazdu!! W pierwszym semestrze 6 godzin co zjazd, w 2 semestrze 12!! Sale może nie wyglądają rewelacyjnie, ale mają wszystko to co potrzebne i pracuje się na kosmetykach szkoły. Panie, które prowadzą z nami zajęcia praktyczne są naprawdę świetne i wiedzą co robią!:) Jeśli chodzi o wykłady to prowadzą je prawdziwi specjaliści, lekarze, profesorowie co przyznam szczerze trochę mnie zdziwiło. Wiele osób doszło w trakcie semestru, bez problemu można przełożyć sesję. Słyszałam, że jeśli chce się zobaczyć jak wygląda nauka w szkole można po prostu przyjść i wziąć udział w zajęciach. Jeśli wiecie, że kosmetologia Wam się podoba to nigdzie indziej!;)
Na prawdę polecam.
Na prawdę polecam.