dzoanna - opinia (1) Byłam na weekendowym kursie makijazu dziennego i wieczorowego. Grupa była... dzoanna Szkolenie akrylowe (1) Dziękuje ślicznie instruktorce P.Gosi mojej imienniczki za pomoc i wytkniecie... Gosia Uwaga na tą Firmę (1) Szkolą oraz prowadzą sprzedaż hurtową. 1.Niewyobrażalnie drogie produkty... kiernos
super :) (5) Witam Serdecznie, Jestem tegoroczną absolwentką szkoły Beauty-Art i jestem... hanoola la femme - uczennica zawiedziona - na zakończenie (7) * Jeśli chodzi o niby bezpłatny kurs przedłużania paznokci 3 metodami-... zawiedziona Ja byłam bardzo zadowolona (1) Ja byłam bardzo zadowolona z tej szkoły. maja Świetna szkoła (1) ja byłam bardzo zadowolona. tęsknię za tymi czasami :) afro Rewelacja ;) (1) Jakiś czas temu robiłam kurs stylizacji paznokci w Quality Nails i przyznam,... Kasia W. po kursie wstepnym (1) Również skorzystałam z kursu z Groupona (2 dni po 8godz. a tak naprawdę po... Ola 26 szkola godna polecenia (1) Goraco polecam kurs weekendowy. W szkole panuje przemila atmosfera i mozna... Emilia rozczarowanie - nie polecam (2) Korzystalam z oferty portalu zakupow grupowych. W tamtej cenie ok, ale kursy... kursantka Beauty Art Gdańsk (1) Jeśli ktokolwiek z Was zastanawia się nad wyborem szkoły z dziedziny wizażu i... Alicja Borawska Absolwentka Beauty Art Gdańsk (1) Jeśli ktokolwiek z Was zastanawia się nad wyborem szkoły z dziedziny wizażu i... Alicja Borawska kurs z wizazu (1) Byłam na jednodniowym szkoleniu z wizazu. Atmosfera na zajęciach b.przyjazna,... Malyna Gorąco polecam! (1) Pamiętajcie aby wybrać jak najwiecej zajęć z panią Małgosia Dunder, ponieważ... Anna zdecydowanie polecam (1) Ukończyłam szkołę roczną i jestem bardzo zadowolona. Uzbierałam sobie wiele... wizażystka blondi - opinia (1) Szkoła oferuje ciekawy program,posiada kompetentnych wykładowców. Przyjazna... blondi uczennica - opinia (2) Szkoła bardzo fajna!Dużo można się nauczyć uczennica jestem bardzo zadowolona (1) Witam, dzisiaj ukonczyłam kurs i jestem bardzo zadowolona :) Pani Jola jest... zadowolona klientka Szkoła godna polecenia. (1) Profesjonalnie, komfortowo,znakomita atmosfera, 90% czasu poświęcone było na... Małgosia