sprawdziłam (3) Też byłam na drzwiach, fajnie było. A jaka muza w sekretariacie, te babki... Ulka la femme - uczennica (2) Jak to się mówi\" nie szata zdobi...\" ... Pod \"powłoczką pięknego budynku,... Zawiedziona byłam skreślona (1) po sesji egzaminacyjnej w zeszłym roku zostałam skreślona ze szkoły. Byłam w... monnika
la femme - uczennica zawiedziona (1) * w sklepiku są rabaty Tylko na produkty firmowe a są takie ceny ze ten rabat... zawiedziona Polecam (1) Tak jak Wy jeszcze niedawno stałam przed wyborem szkoły, na której będę... Martyna S. POLECAM (1) Jestem absolwentką kursu fryzjerskiego i stylizacji paznokci i jestem z ni9ch... Zuzankagda Rewelacja (1) Polecam!!!!!!! Obecnie pracuję w renomowanym salonie kosmetycznym z... Aga sonique - opinia (1) fajne szkolenie dla kogoś, kto chce rozpocząć przygodę z wizażem. przez 4 dni... sonique porażka (1) skończyłam ten kurs tylko dlatego bo wpłaciłam zaliczkę i nie chciałam żeby... niezadowolonba i rozczarowana blueeye_88 - opinia (1) Witam.Bardzo zależy mi na opinii o Beautyart w Warszawie. Zastanawiamię nad... blueeye_88 Polecam :) (1) Super szkola. Bardzo mila i sympatyczna atmosfera. Co najwazniejsze... Aneta z Gdyni ania - opinia (1) Profesjonalnne podejście i bardzo dobre warunki pracy, mila atmosfera. ania byłam uczennicą La Femme (1) kiepska atmosfera... przereklamowana. na prawde, nie polecam. mimi Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miła obsługa. Produkty bardzo wysokiej jakości oraz możliwośc... Klientka Bunia - opinia (1) Jestem zdania, że to jak prowadzona jest szkoła, zajęcia i to czy spełnia... Bunia