kurs przedłużania paznokci (1) ja ukończyłam ten kurs i jestem zadowolona,pracuje w zawodziejuz kilka lat.... Sylwia polecam (1) Polecam szkolenie w 100% Wybrałam zestaw żelowy i jestem z tego szkolenia... Dorota Kornelia Pastuszyńska - opinia zestaw akrylowy (1) Ukończyłam szkolenie z akrylu. Jestem bardzo zadowolona, instruktorki bardzo... Kornelia Pastuszyńska
NAJLEPSZY FACHOWIEC ! ! ! (1) SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM PANIĄ JOLĘ . POSIADA PROFESJONALNE UMIEJĘTNOŚCI... BEATA agata - opinia (4) Hej, Jestem dopiero w drugiej LO ale od zawsze mnie interesował wizaż i... agata Agata Kraszewska - opinia (1) Byłam na szkoleniu z akrylu kolorowego i akrylu na formie i tipsie. Jestem... Agata Kraszewska Serdecznie polecam... (1) Po przeczytaniu komentarza na www.trojmiasto.pl o kursie Stylizacji rzęs w... Madziula Super, polecam (1) Od lat chodzę już do tego studia na stylizację paznokci, dokładnie do p.Joli.... Agnieszka Polecam... (1) Polecam z czystym sercem...warunki lokalowe bardzo dobre. Instruktor-Pani... Akasha Kurs przedłużania rzęs- NIE POLECAM! (1) Wyposażenie bardzo dobre, lokal przystosowany do zabiegów i nauki, cena... milla mONIKA - opinia (4) Nie polecam szkoły , obiecują wiele ale okazuje sie że niema wielu obiecanych... mONIKA w wiecznym oczekiwaniu na zamówione produkty... (2) Odbyłam szkolenie z metody Fiberglass tuż po Świętach Wielkanocnych. Zgodzę... Beta nie polecam (1) nie polecam kasia pozdrawiam i dziękuję wszystkin wykładowcom i kochanej dyrekcji (3) Jestem absolwentką. Z łezką w oku wspomninam szkolne zajęcia . Boże jak było... bar Polecam gorąco :) (1) Jestem świeżo upieczoną absolwentką kursu florystycznego i jestem bardzo... paulina Zgadzam się z rozczarowanymi !!! (1) Kurs kosmetyczny oraz przedłużania paznokci są na bardzo niskim poziomie, a... Anka polecam serdecznie (3) jak kurs stylizacji paznokci to tylko w apusie. przyszłam tu z polecenia i... ENI Polecam tą szkołę (2) Bardzo profesjonalne podejście do kursantów,dużo zajęć praktycznych i bardzo... Maja Świetna placówka (2) Kurs godny polecenia. Świetna kadra , bardzo duża gama kosmetyków.Na 1... Kaja goha (1) polecam szkolę, nauczyłam się nowego zawodu. Wczesniej sądziłam, że umiem juz... goha