la femme - uczennica zawiedziona - na zakończenie

Temat dostępny też na forum: La Femme
* Jeśli chodzi o niby bezpłatny kurs przedłużania paznokci 3 metodami- owszem odbył się kurs w ciągu 2 dni. Też nie ma szału. Ponieważ pracuje się w parach czyli pierwszego Ty robisz pazury drugiego dnia Twoja partnerka Tobie. Idąc dalej tym wywodem, że tak sobie pozwolę użyc metafory... kurs s****is smargalis... bo praktycznie dostajesz certyfikat płatny (co prawda groszowe sprawy) ale i tak g***no potrafisz, bo w jeden dzień tylko "liźnie" sie te trzy metody czyli robisz 3 paluchy jedną metodą, 3 drugą i 4 trzecią metodą. No... to się rozpisałam na 3 wpisy i mam nadzieję że delikatnie naświetliłam realja jakie panuja w szałowej Policealnej Szkole Kosmetyki profesjonalnej La Femme.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: la femme - uczennica zawiedziona - na zakończenie

Ciekawie napisana opinia. Czy Ty byłaś kiedykolwiek uczestnikiem kursu??? Zawsze pracuje się w parach i to nie jest wynalazek. Jesteś uczennicą tej szkoły ?czy byłaś? Ja się tam wybieram i cieszę się . Kończyła ją moja koleżanka i w cztery semestry zrealizowała cały program. Może jesteś w gorącej wodzie kąpana.Pewnie jesteś na pierwszym semestrze.
Opinie mogą zaszkodzić wielu osobom...choć myślę, ze Ty jesteś najbardziej poszkodowana...taka niezadowolona, nic nieumiejąca...szkoda, że nie powiedziałaś o swoich żalach w szkole...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

MOJA DROGA -ZAWIEDZIONA...
WIELE LAT TEMU PRACOWAŁAM W FIRMIE "LA FEMME" I PROFEZJONALIZM TEJ FIRMY JEST JEGO KONIKIEM WIĘC JEŚLI ŁASKA TO NIE BREDZ GŁUPOT,BO JAK BYŚ TROCHĘ UWAŻAŁA I MNIEJ GADAŁA TO PEWNIE WIĘCEJ BYŚ SKORZYSTAŁA. JA CHOC MINĘŁO JUZ TROCHĘ LAT KIEDY NIE PRACUJĘ W TEJ FIRMIE TO NIE DAM ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEC NA LUDZI ,KTÓRZY TAM PRACUJA I JEŚLI CHODZI O ICH PROFEZJONALIZM PROWADZENIA SZKOLEŃ .A TAK Z DRUGIEJ STRONY MEDALU TWIERDZISZ ŻE SZAŁU NIE MA...CZYŻBY? A W JAKIM CZASIE CHCIAŁABYŚ SIĘ NAUCZYC TYCH 3 METOD...I NA ILU PALCACH JAK MASZ TYLKO DO DYSPOZYCJI 10 SZTUK? WIĘCEJ POKORY MOJA DROGA I CIERPLIWOŚCI, A Z CZASEM MOŻE WPADNIESZ NA CHWILE REFLEKSJI I PRZYPOMNISZ SOBIE O SWOJEJ ........ POZDRAWIAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

jestem tego samego zdania wychodzisz z papierkiem i bez zadnego doswiadczenia!!!!!
masakra ten dyplom mozesz sobie ....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

jestem tego samego zdania wychodzisz z papierkiem i bez zadnego doswiadczenia!!!!!
uwazam ze kurs powininien trwac dluzej i powinno sie wiecej praktykowac. przepraszam ale w taki sam sposob mozna nauczyc sie rowniez z youtuba .... bylam na kursie wiele lat temu i wszystkie osoby smialy sie z tego ze po zrobieniu trzech paznokci stajesz sie profesjonalistka .....takze takich opini jest wiecej nie atakujcie tej dziewczyny za to ze wyraza wlasna opinie... ma do tego prawo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak można pisać takie bzdury? Ja skończyłam 3-letnie studia licencjackie plus specjalizacja paznokcie i po szkole nic nie umiałam praktycznie. Dopiero poszłam na 3 miesięczne praktyki a później na roczny staż. Dopiero po takim doświadczeniu mam umiejętności i wiedzę i dopiero rozpoczęłam pracę. Dopiero teraz jestem profesjonalistką i wiele umiem. Szkoła i kursy zawsze uczą tylko teorii i praktyki a doświadczenie trzeba zdobyć samemu. Jak można wymagać doświadczenia od szkoły czy kursu. To że masz dyplom nie oznacza, że jesteś profesjonalistką. Masz dyplom to teraz czas na praktykę i staż. Wszyscy chcieliby tak 2 dni kurs czy szkoła i mają przelać mi wiedzę i umiejętności łopatką do głowy. To, że płacisz nie oznacza, że wiedzę wbiją ci do głowy. Są też kursy kilku dniowe na paznokcie ale to też dla większości nie pasuje bo już są drogie więc wymagają taniego kursu, 2 dni żeby nie zmęczyć się zero praktyki i pretensja do szkoły czy instruktorów że nic nie umieją. To jak moja siostra nie zda matury to najlepiej niech ma pretensje do nauczycieli bo nic nie nauczyli a powinni tak uczyć żeby w domu nie trzeba było nic robić. Dziewczyny to że macie dyplomy nie oznacza że jesteście profesjonalistkami trzeba dać coś od siebie ale bez dyplomu nie można rozpocząć prace ani praktykę bo to jest nielegalne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: la femme - uczennica - na zakończenie

ja byłam bardzo zadowolona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1