Polecam ten OSK!
Ośrodek Szkolenia Kierowców Expert, jak sama nazwa wskazuje - jest ekspertem w tym, czym się zajmuje. Obsługę oceniam na poziomie dobrym - wykłady prowadzone są w bardzo przyjaznej atmosferze, informacje są przekazywane jasno i czytelnie. Jedynym zastrzeżeniem jest praca biura - spędziłem około godziny w biurze, kiedy chciałem odebrać dokumenty zaświadczające ukończenie przeze mnie kursu, gdyż moja teczka gdzieś się zapodziała i musiałem się osobiście włączyć w jej poszukiwania.
Jeżeli zaś chodzi o instruktora jazdy - Pana Radosława - jestem wręcz zachwycony. Jest osobą bardzo miłą i spokojną, uczy kulturalnej jazdy w sposób naprawdę bardzo dobry. Chętnie tłumaczy różne zagadnienia, odpowiada na pytania. Dzięki Niemu zdałem egzamin za pierwszym razem.
Polecam OSK Expert, oraz Pana Radosława, jeżeli uczeń wykaże się chęcią do chłonięcia przekazywanej mu wiedzy na pewno zda w tym ośrodku egzamin za pierwszym razem!
Jeżeli zaś chodzi o instruktora jazdy - Pana Radosława - jestem wręcz zachwycony. Jest osobą bardzo miłą i spokojną, uczy kulturalnej jazdy w sposób naprawdę bardzo dobry. Chętnie tłumaczy różne zagadnienia, odpowiada na pytania. Dzięki Niemu zdałem egzamin za pierwszym razem.
Polecam OSK Expert, oraz Pana Radosława, jeżeli uczeń wykaże się chęcią do chłonięcia przekazywanej mu wiedzy na pewno zda w tym ośrodku egzamin za pierwszym razem!