Polecam wszystkim Pana Wojtka Naklickiego
Po 2 letniej przerwie w zdawaniu egzaminu postanowiłam podjąć próbę ostateczną.. Jak to się mówi TERAZ ALBO NIGDY! Byłam dość zrezygnowana, ponieważ szkoła jazdy gdzie ukończyłam kurs zawsze dbał o jak największą liczbę dodatkowych, płatnych godzin niż jakość kształcenia. Z naturalnych przyczyn do wyboru szkoły podeszłam dość sceptycznie. Z opinii znajomych oraz komentarzy w internecie zdecydowałam się na Elka School. Miałam to szczęście, że moim instruktorem został Pan Wojtek Naklicki. Z ręką na sercu polecam Pana Wojtka. Profesjonalista który chwali, lecz również potrafi postawić do pionu kiedy jest taka potrzeba, ale przede wszystkim świetny człowiek. Nigdy nie myślałam, że lekcje jazdy mogą się odbywać w tak pozytywnej atmosferze. Pan Wojtek to doskonały kompan do rozmowy i potrafi człowieka zmotywować. Na ostatniej jeździe przed egzaminem usłyszałam słowa które bardzo zapadły mi w pamięć "Pani Kalino, to prawo jazdy się Pani należy". Pan Wojtek nie tylko przekazuje wiedzę, lecz również kibicuje i wierzy w swoich kursantów. Mam prawo jazdy od 3 miesięcy. Egzaminy z nowej teorii jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem.
Bardzo Panu dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Kalina.
Bardzo Panu dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Kalina.