Polecam wszystkim !!

Postanowiłam odnieść się do opinii pewnej pani która postanowiła upublicznić swoją opinie na tym forum. Nie wiem czy Pani była w tym samym Klubie Mozaika, ponieważ obsługą i profesjonalnym podejściem do klienta to miejsce wyróżnia się pośród innych mi znanych. Kiedy pojawiłam się tam po raz pierwszy urzekła mnie Pani która prowadzi tam zajęcia, przeprowadziła ze mną profesjonalny wywiad który pomógł mi określić formę zajęć na jaką postanowiłam uczęszczać , nie spotkałam się wcześniej z czymś takim, to nie jest żaden rodzaj niepoprawnej dociekliwości tylko zaznaczam droga Pani PROFESJONALIZM!! niech Pani wybierze sobie klub w którym do klienta podchodzi się przedmiotowo byle by tylko na nim zarobić!! bo w Tym miejscu nikt nie jest anonimowy! duży plus za zaangażowanie, atmosferę !!! POLECAM SERDECZNIE!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam wszystkim !!

Bylam w tym samym klubie Mozaika. Byc moze Pani zostala potraktowana profesjonalnie, bo moj komentarz dal cos do zrozumienia Pani Prowadzacej i zmienila swoje zachowanie? Co do Pani uwagi, ze postanowilam upublicznic swoja opinie - kazdy ma prawo o wyrazenia swojej opinii - po to jest forum.

Re: Polecam wszystkim !!

Ja od początku istnienia Klubu mozaika uczęszczam na zajęcia!! i zachowanie Pani prowadzącej jest bez zarzutu!! Pani niepochlebna opinia nic tu nie zmieniła!! Świadczy tylko o Pani, totalny przerost treści nad formą!! Następnym razem proszę nie oceniać kogoś kogo Pani nie zna, i nie upubliczniać tego typu opinii, zanim nie skorzysta się z oferty.