POLECAM super miejsce (1) Przystanek Mozaika to miejsce gdzie dzieci mogą fajnie spędzić czas. Dwie... Monia POLECAM!!!! (1) BARDZO MILA OBSŁUGA,PEŁEN PROFESJONALIZM Z ZAKRESU ZAJEC FITNESS ORAZ OPIEKI... IRENA Polecam!!!! (1) Jestem stałą klientką Klubu Mozaika, polecam ten Klub. Fantastyczna miła... klientka
Polecam wszystkim !! (3) Postanowiłam odnieść się do opinii pewnej pani która postanowiła upublicznić... MISIA Gorąco polecam (1) Przystanek Mozaika to miejsce gdzie każdy znajdzie coś dla siebie i swoich... zakręcona Wiecej nie skorzystam (3) Pojechalam na zajecia gimnastyka z tancem. Zapytalam, czy moge skorzystac z... Agnieszka bezkitu - opinia (1) wspaniałe miejsce, nie tylko dla osowian. polecam szczególnie naleśniki!! bezkitu rewelacyjne miejsce! (1) Klub fitess Mozaika jest rewelacyjnym miejscem, mieszkam w sumie troche... kropelka Klimatyczna kawiarnia (1) Jestem wielokrotną klientką Kawiarni Mozaika i zawsze chętnie tam powracam.... Magda Przepis na wspaniały dzień czyt. Mozaika (1) Przepis na wspaniały dzień: 1.Na początek dnia poczujemy się jak w spa -... Max Bardzo miłe miejsce (1) Bardzo miłe miejsce pełne dobrego klimatu i ciepła. To bardzo dobry pomysł... b. rodzic - opinia (1) Osowa uboga jest w kawiarnie, a to wspaniałe miejsce, gdzie można pójść z... rodzic arena iris - opinia (1) Cudowne, magiczne miejsce... Nadaje się idealnie zarówno na romantyczne we... arena iris