Polecam z czystym sercem kazdemu rodzicowi!
Bardzo dlugo szukalam z mezem odpowiedniego zlobka dla swojej 1,3 córeczki i po zwiedzeniu kilku bylam...załamana,a gdy trafiłam do CIoci KLoci i porozmawiałam z właścicielką Panią ANią po prostu odetchnełam z ulgą.Pani Ani zależy aby wszystkie dzieciaczki czuły sie jak w domu i czuć tą domową atmosferę,jest dużo zabawek dla maluszków a na ścianach bardzo fajne kolory i obrazki.Wszystkie opiekunki są zawsze usmiechniete i moje maleństwo z radością wystawia do nich rączki i chetnie zostaje,a ja ze spokojnym sercem jade do pracy.W razie czego,zawsze moge zadzwonic do Pani ANi i zapytac sie jak sie bawi dzis Kali itd.i wiem ,ze pani Ania zawsze odbierze,a to bardzo wazne.DZieciaki duzo spiewaja i wychodza na spacery.Zlobek miesci sie w domu i jest duze podworko takze pelne zabawek.Jest takze parking gdzie bez problemu mozna zaparkowac,a co najwazniejsze w zlobku u cioci kloci wszsytkie panie kochaja swoja prace i robia to z pasją! Jesli szukacie złobka dla swojej pociechy,koniecznie tam zajrzyjcie! Pisze ten post ,dlatego bo sama czytalam mase podobnych i wiem,ze wybor zlobka to nie jest łatwa decyzja,ale wiem,ze dobrze wybrałam i polecam kazdemu :-)!!!! Ciocia Klocia jest najlepsza!