U Cioci Kloci

Przedszkola Żłobki

Gdynia, Poziomkowa 88

Anita - opinia (1) Moja córka uczęszczała do tego żłobka od września 2019 do marca 2020 roku. Na... Anita Żłobek U cioci kloci Gdynia (1) Bardzo proszę o jakaś świeżą opinie ponieważ zakstanawiam się czy moje... Karina Najlepszy żłobek w Trójmieście (1) Wspaniali ludzie, wspaniałe miejsce. Moja córka była zawsze czysta,... Diana Smolarz
Z czystym sumieniem polecam (1) Moja córka Laura zaczęła swoja przygodę w żłobku przed 2 rokiem zycia dzisiaj... Mama Laury Wspaniałe miejsce (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim żłobek prowadzony przez Panią Anię. To... Monika Bardzo dobry żłobek (1) Żłobek "U Cioci Kloci" zapewnia serdeczną i profesjonalną opiekę nad... mama Ewy wyjatkowe miejsce (1) Moja druga coreczka uczeszcza do zlobka od ponad pol roku. Jestem bardzo... Mama Marysi Najlepsza opieka dla Maluszka (1) Polecam z całego serca żłobek U Cioci Kloci wszystkim Rodzicom! To miejsce... Beata Cudowne miejsce dla maluszka!! (1) Poszukując żłobka dla naszej córeczki byłam pełna obaw, czy znajdziemy... Anna wspaniałe miejsce !!! (1) Nasz Michaś uwielbia chodzić do żłobka " U Cioci Kloci". Panuje tam... Mama Michałka Polecam z czystym sercem kazdemu rodzicowi! (1) Bardzo dlugo szukalam z mezem odpowiedniego zlobka dla swojej 1,3 córeczki i... Mama Kalinki Zadowoleni rodzice :) (1) Nasza córeczka chodzi do żłobka "U Cioci Kloci" odkąd skończyła 7 m-cy.... mama Antosi POLECAM WSZYSTKIM (1) Mój synek zaczął uczęszczać do "Cioci Kloci" gdy miał niespełna 2 latka. Jak... Asia Polecam :) (1) Z uslug przedszkola korzystam juz od 2009, najpierw uczeszczal tam syn (... mama Marceliny i Marcina Polecam (1) Mój synek zaczął uczęszczać do "Cioci Kloci" gdy miał niespełna 2 latka. Jak... mama Adasia Świetny żłobek (1) Do żłobka U cioci kloci oddałam pod opiekę moją córkę gdy miała skończone 9... Ewa mama Ani Świetny (1) Do żlóbka U cioci kloci oddałam pod opiekę moją córkę gdy miała skończone 9... Ewa mama Ani Polecam wszystkim (1) Mój synek chodzi do żłobka "U Cioci Kloci" drugi rok. Polecam wszystkim... Zadowolona mama :) Zadowolona :) (1) Witam, Moja córeczka chodzi do żłobka jak skończyła roczek. Nie miała... Milka SERDECZNIE POLECAM !!! (1) Moja córeczka od pół roku uczęszcza do punktu opieki nad dzieckiem "u Cioci... zadowolona mama Amelki