Polecam! zdałem za pierwszym razem
Bardzo dobra szkoła, rzetelnie przygotowują do egzaminu, szczególnie do praktyki. Polecam instruktora Łukasza. Wszystko tłumaczy ci tak, żebyś to na pewno zroumiał(a). Przerobiliśmy każde zadanie z egzaminu. Łukasz jest bardzo cierpliwy i towarzyski, cały czas ma otwarte oczy i uszy i motywuje do nauki. Bardzo dobrze zna trasy egzaminu i kieruje cię tylko w te miejsca. Poza tym bardzo rzadko puszcza discopolo i można z nim porozmawiać na wiele ciekawych tematów :)
Mam 25 lat. Zdałem teorię i praktykę za pierwszym razem, a nigdy wcześniej nie kierowałem samochodem (poza jednym razem na kolanach kuzyna, gdy miałem 5-6 lat...), ani żadno z moich rodziców nigdy nie miało auta. Uważam, że kluczem jest nie tylko instruktor, ale głównie wyobraźnia, koncentracja i zdanie sobie sprawy z powagi sytuacji. Od ciebie zależy życie i zdrowie twoje i ludzi dookoła. Jak masz to cały czas w głowie, to odejdzie stres i też zdasz za pierwszym razem. Powodzenia!
Mam 25 lat. Zdałem teorię i praktykę za pierwszym razem, a nigdy wcześniej nie kierowałem samochodem (poza jednym razem na kolanach kuzyna, gdy miałem 5-6 lat...), ani żadno z moich rodziców nigdy nie miało auta. Uważam, że kluczem jest nie tylko instruktor, ale głównie wyobraźnia, koncentracja i zdanie sobie sprawy z powagi sytuacji. Od ciebie zależy życie i zdrowie twoje i ludzi dookoła. Jak masz to cały czas w głowie, to odejdzie stres i też zdasz za pierwszym razem. Powodzenia!