Re: Polecany pediatra w RUMI
mój syn prawie 3 lata do dr Perłowskij chodzi prawie zawsze nigdy nie dała antybiotyku bez wskazania, miał dwa razy ale były zajęte oskrzela i tylko dlatego. za to z Lemka miałam ostatnio dużo więcej styzności gdyż można spokojnie zadzwonić i poprosić o wizytę prywatną, a przy dwójce dzieci to już czasem nie uniknione do tego małych. no i powiem, że tez pozytywne wrażenia zrobił mimo wcześniejszego złego. jedyny jego minus że trzeba dopytywać się.
u Budzińskiej byliśmy tylko raz dlatego, że poożna od razu powiedziała, że ona bardzo szybko daje antybiotyk, a dla mnie to też ostateczność i lepiej unikać ich.
u Lipskiego byłam też raz i młody się rozryczał tak, że nie mogłam go uspokoić, a on nigdy nie płacze w przychodni nawet na szczepieniach czy szczegółowych badaniach więc już nigdy na pewno do niego nie pójdę:))
ale tak jak mi radziła moja położna najlepiej iść po razie dwóch do każdego z tych lekarzy i się samemu przekonać zawsze można zmienić.
moja szwagierka 4dzieci i każde u dr Lemki. moja córka teraz też u niego bo on się dużo ostatnio jej nabadał i tak zostało.
0
0