Policja zlikwidowała plantację konopi indyjskich w Gdyni

Opinie do artykułu: <a href="http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Policja-zlikwidowala-plantacje-konopi-indyjskich-w-Gdyni-n41156.html">Policja zlikwidowała plantację konopi indyjskich w Gdyni.</a>

Kryminalni z gdańskiej komendy wojewódzkiej zlikwidowali w środę w Gdyni plantację konopi indyjskich. Na miejscu zatrzymano 44-letniego mężczyznę. Uprawa była ogromna - liczyła ponad 600 krzaków.Plantacja znajdowała się pod jednym z gdyńskich domów jednorodzinnych. Krzaki znajdowały się w piwnicy. Główne drzwi do niej były zamurowane, do środka można było się dostać tylko przez specjalne ukryte wejście, znajdujące się wewnątrz budynku.- Na miejscu funkcjonariusze znaleźli ponad 600 krzaków ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

braawoo....

Mogę się założyć, że nie zajmujesz się zawodowo tematem.

Gdyby tak było, wiedziałbyś, że trawka prowadzi do ciężkich narkotyków tak samo jak alkohol, papierosy, kawa, herbata, mleko i powietrze.

To, że heroinista palił trawę, nie znaczy, że po blantach będziesz walił herę.

Chciałeś dobrze, a wyszło gówno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lechisto odłóż jonta i do nauki !!!

zatrważający jest poziom inteligencji wśród kibiców naszej reprezentacji, mam nadzieje że Pan jest wyjątkiem na którym opieram tą opinię, co do mojej wypowiedzi ,,LICZĄCE się partie PO,PIS,SLD" to są partie mające największe poparcie społeczne dla tego za stosowne uważałem ich wymianę poparcie dla pozostałych partii jest w granicach błędu statystycznego czyli koło 1% opierając się tutaj na wyborach prezydenckich
Ps. palenie niektórym szkodzi !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

była knajpa mojave lub cos takiego

AKCJA ROKU!!!

SZKODA ZE TAK SIE NIE WZIELI ZA POSZUKIWANIA IWONY... :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zero litości dla ćpuna

Tak się składa , że tematem zajmuję się zawodowo. Głaskać po główce nikt was nie będzie. Zobaczymy jak będziesz kozaczył w ośrodku. Tam nie ma litości tylko uczciwa praca i życie na trzeźwo, dla niektórych nie do prze-życia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Coś słabe te krzaczki. Mieszkam w Holandii - sam mam krzaka i wogóle jest to nieporównywalne...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

10/10

j/w
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz

niestety swieta racje , komuna musi z kims walczyc i miec jak piszesz wrogow naokolo , dlatego z milosci do ludzi kupuja sobie opancerzone limuzyny !!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak ??

mozna w imie durnowatego prawa niszczyc komus jego ogrodek , tylko w dzikiej polsce , arabowo w srodkowej Europie , tragedia z tym panstwem !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Policja

bez donosicieli byla by slepa , Polska konfidentami stoi , zostalo to nam po okupacji !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

LEGAL

RZECZ POSPOLITA W ZAKAZY UBRANA NIKOGO NIE ZABILA A JEDNAK ZAKAZANA DLA NAS SAKRAMETEM JEST MARICHUANA SADZIC PALIC ZALEGALIZOWAC RZECZ POSPOLITA POLSKA W ZAKAZY UBRANA NIKOGO NIE ZABILA A JEDNAK ZAKAZANA DLA NAS SAKRAMETEM JEST MARICHUANA SADZIC PALIC ZALEGALIZOWAC
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

OBŁUDA !!!

Państwo jest obłudne i zakłamane ...

Dlaczego nie są zalegalizowane prochy i prostytucja? Przecież i tak kto chce, ten kupuje lub korzysta!!!

Bo Państwo musi mieć wrogów i musi mieć z kim walczyć. Tworzy więc ich sobie. Dobudowuje do tego za każdym razem teorię, która większość lemingów łyka.

Państwo tworzy też w ten sposób struktury mafijne, z których dochodów pojedyncze osoby decyzyjne nieźle się ustawiają.

A wyobraźcie sobie kraj z legalnymi prochami i prostytucją ... tak przez chwilę ...

Nie potrzebne będą, w obecnym wymiarze istniejące, CBSie, Policje i temu podobne bandy.

Nie byłoby cudownie? Byłoby, ale niektórym jest bardzo nie na rękę ...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

policja niszczy dochodowy interes...

zlykwydować policje , zalegalizować konopie , wprowadzić do sprzedaży , obłożyć akcyzą i wpływają piniondze do skarbu państwa a ja jako młody przedsiębiorca złożę projekt-biznesplan o dotację z uni na rozwój przedsiębiorstwa , co nie?
(...) i taką kasę będę trzepał....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niewinne dopalaczei "trawka"...

Do Pomorskiego Centrum Traumatologii w Gdańsku co weekend trafia masa pacjentów po dopalaczach. Ostatni przypadek- młody mężczyzna, u którego z ich powodu doszło do rozpadu mięśni, zaburzeń wątroby i nerek. 20-latek przeżył, ale zaczyna życie od nowa, uczy się chodzić i poruszać rękami. Na dopalacze nie mamy antidotum. Nie wiedząc, co jest substancją toksyczną w zażytym środku, w ogóle nie będziemy mogli pomóc-mówi dr Małgorzata Maj. Tymczasem dostęp do dopalaczy jest coraz łatwiejszy. Tylko na Pomorzu sprzedają je 22 sklepy. Dla zwolenników legalizacji, którzy nie chcą zauważyć, że palenie "trawki" powoduje psychozy i często przejście do "twardych" narkotyków, a także dla ustawodawców, którzy nie zauważają, że przyzwalając na działanie sklepów z "dopalaczami" powodują wiele ludzkich tragedii...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7