Policja zlikwidowała plantację konopi indyjskich w Gdyni

Opinie do artykułu: <a href="http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Policja-zlikwidowala-plantacje-konopi-indyjskich-w-Gdyni-n41156.html">Policja zlikwidowała plantację konopi indyjskich w Gdyni.</a>

Kryminalni z gdańskiej komendy wojewódzkiej zlikwidowali w środę w Gdyni plantację konopi indyjskich. Na miejscu zatrzymano 44-letniego mężczyznę. Uprawa była ogromna - liczyła ponad 600 krzaków.Plantacja znajdowała się pod jednym z gdyńskich domów jednorodzinnych. Krzaki znajdowały się w piwnicy. Główne drzwi do niej były zamurowane, do środka można było się dostać tylko przez specjalne ukryte wejście, znajdujące się wewnątrz budynku.- Na miejscu funkcjonariusze znaleźli ponad 600 krzaków ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

legalizacja

powinni zalegalizować trawkę, wg. mnie jest ona o wiele mniej szkodliwa niz niejakie dopalacze..czy inny shit. TRAWKA JEST O.K!!! :)
powinni lepiej zamiast krzaczków maryhy, poszukac w innych domach chemii i innych swinstw wyrabianych w domach typu efedron (od niedawna tzw.mefa) czy amfetamina
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak o mój najjaśniejszy można wskazać brednie w 100% bredni, w tym bełkocie ani jedno zdanie nie trzyma się kupy

ani jedno.

To własnie przedmówca ma mózg zgniły od religii
i jakiejś bolszewickiej ideologii,
stąd 100% bredni w bredni wygenerował.

Nie ma o czym mówić.
Zwłaszcza , że byłeś to ty sam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

sam jesteś chory i dlatego ten kraj jest chory. Jak wyleczy sie takich jak ty z tej "dzikiej choroby" to i Polska będzie zdrowa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak, żeby nic nie było! nic nie będzie! tak będzie!!!

i jeszcze zjadaczy chleba ukamienować i dożywocie
no bo jak można jeść nielegalnie chleb,
kara śmierci dla chlebożerców
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZALEGALIZOWAĆ!

Zioło było, jest i będzie jarane :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

3/4 palaczy ma wyższe wykształcenie...

a z tego starszego hipisowskiego pokolenia to prawie wszyscy, a nawet jeśli nie to i tak mądrzy ludzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja bym uran kupil i z tego mial energie ;)

a tak powaznie to (*). znowu tyle dobra sie zmarnuje...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale bym se zajaral !!!!

puff pufff
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tyle pracy i poświęconego czasu poszło na marne :(
Cholerni konfidenci... Zazdrość zżerała?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

banda debili

jezeli maria byla by legalna byla by na nia nalozona akcyza ktora bez problemu pokrywala by koszta leczenia a w tym momencie ty placisz za wszelkie akcje zwiazane z jej zakazem. pozdro pomysl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

banda idiotow

o co ci chodzi chlopie hahhahaha mowisz i o finansach zastanow sie "Ustawodawcom nie chodzi tu o jakieś moralne wyższe racje a najzwyczajniej w świecie o pieniądze.
Poza tym w Polsce pije się i pali dużo więc akcyza na szkodliwe substancje w tym wypadku jest ważniejsza niż krzewienie zdrowia w tzw. "społeczeństwie"." o co chodzi ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

banda idiotow

pewnie, zakazac spacerow jeszcze bo nie znam osob ktore pija piwo i nie chodza na spacery
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

badna idiotow

a moim zdaniem takich jak ty powinni zamykac zeby sie idiotyzm wkoncu skonczyl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

banda idiotow

a ty zanim sie wypowiesz zastanow sie czy na pewno wiesz co mowisz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Banda Idiotow

Człowieku jestes głupi jak but w polsce jest wiecej partii niz PO i PiS a wy farmazonicie ciagle o nich i o to im chodzi ! zapal i sie zastanow xD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nigdy nie paliłem ale jestem za legalizacją.
Proste jak drut, albo na tym interesie zarabia państwo czyli my albo nieliczni. Po zalegalizowaniu to by dopiero policja zaczęła takie interesy wykrywać.
Z hazardem będzie podobnie.
Historia daje nam bardzo dobry przykład jak to było z wódą w USA w latach 30. Ci co chcieli to i tak pili a nieliczni się na tym dorobili.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no i gites majonez jednego smiecia mniej! a kto zaplaci za leczenie gowniarzy???

PODATNICY !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

rzecznik PO hmm to Pan może tak posłem PiS

na tym polega demokracja że rządzi większość politycy podejmują swoje decyzje by zyskać elektorat biorąc pod uwagę elektorat opozycji każdy każdemu chce zabrać głosy wyborcze mam tu na myśli trzy liczące się partie PO, PIS, SLD i każda partia dba o sondaże i wedle nich podejmuje swe decyzje dla tego w rezultacie rządzimy my Polacy jeżeli nie zgadzasz się z tą opinią to masz wypaczone pojęcie dzisiejszej polityki i przemawiają przez Ciebie poglądy Karola Marksa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0