M. Borucka - opinia (1) W cenie zabiegu nie wlicza się zdjęcia szwów, a koszt tej banalnej czynności... M. Borucka Profesjoanlizm pod każdym względem (1) Wielokrotnie korzystałam z usług polikliniki i za każdym razem byłam bardzo... Maria Jedna z lepszych Klinik w Trójmiescie (1) Jedna z lepszych prywatnych klinik w Trójmieście, moim zdaniem. Dobra oferta... Jacek
Polecam (1) Korzystam z usług placówki nr 3 od dłuższego czasu. Wbrew tego co czytam to... Majka Zdecydowanie odradzam (1) Zdecydowanie odradzam wizytę w Evi-med\'zie. Dr O.i nie powinien wykonywać... AL-P Tragedia!!! (1) Uczęszczalem do kliniki niejednokrotnie. Przewaznie korzystalem z uslug... Mariusz Marta - opinia (1) Od kilku lat jestem pacjentką kliniki EVI-MED, ale tylko ze względu na... Marta Ogólni o klinice (1) Do tej pory miałem okazję korzystać z tej kliniki 4 razy. Za każdym razem... niezadowolony Skuteczne leczenie dermatologiczne (1) Schorzenie, które przez 10 (!) lat opierało się dermatologom w publicznych... Sebastian kasia - opinia (1) każdy z paracowników w recepcji podaje iina kwote za wizyte, usługi... kasia