r.n.klient - opinia (2) Uwaga! Odradzam każdemu. Radzę poczytać o sytuacji finansowej tego... r.n.klient Ja - opinia (1) Najgorszy deweloper z jakim miałam do czynienia.Zalało mi komórkę lokatorską... Ja Norbert Miotk - opinia (1) Firma która sądzi, że szkło w obrębie elewacji wystarczy aby ludzie przyszli.... Norbert Miotk
Nie mam do czego się przyczepić (2) Naczytałam się bardzo różnych opinii o tym deweloperze, ale muszę, przyznać,... Natalia Masakra (2) Osiedle Habrowe na Kowalach brak jakiegokolwiek kontaktu z Polnordem w... Tra Dajemy szansę firmie z dużym stażem (1) Podpisaliśmy umowę i na tym etapie bardzo polecamy tę firmę. Damy jeszcze... Kamila Brama sopocka, ale jak zdążyłem się zorientować jakość jest wszędzie taka sama (1) Na początek dlaczego zdecydowałem się na zakup mieszkania w Polnord? Trochę... Bartosz Obsługa gwarancyjna (1) Kupiłem mieszkanie z Polnordu na ostatnim piętrze. Po 2,5 roku, w czasie... Grzegorz Polnord Brama Sopocka reklamacje!!! (2) Witam, jako mieszkanka ll etapu osiedla Brama Sopocka w Gdyni, ostrzegam... Mieszkaniec Brama Sopocka Polnord Brama Sopocka II i III (1) Witam. Od momentu podpisania umowy zakupu mieszkania w etapie II i III na... Zawiedziona Fatalnie (1) Degrendolada i doprowadzenie do obecnego stanu osiedla pomarańczowego w... Krzysztof Zawiedziony (1) Ogólnie dramat. inwestycja niedokończona, stan zieleni i zagospodarowania... MARCIN Polnord - BRAMA SOPOCKA - reklamacje (5) Do momentu zakupu wszystko oczywiście jest poprawnie. Natomiast gdy w... KamilH Nieporozumienie (1) Dopóki chce się podpisać umowę kupna mieszkania, wszyscy są mili, załatwiają... zofia Koszmar nie Polnord (1) Nie kupujcie mieszkań u tego dewelopera. Mieszkam w jednym z budynków na... karolina Ok (1) Mimo kilku niedociągnięć przy odbiorze mieszkania polecam dewelopera. Krzysztof Przestrzegam sąsiadów inwestycji spółki Polnord (3) Jako bezpośredni mieszkaniec inwestycji Dwa Tarasy prowadzonej przez spółkę... sąsiad Polnordu Osieldle Wilanowska (1) Jako mieszkaniec osiedla Wilanowska (przy ulicy Rogalińskiej)chciałbym... Piotrek Srbrzysta Podkowa .. na szczeście!!! (2) w zeszlym roku - sierpniu -kupiłem mieszkanie na tym osiedlu. Obsluga w... Lolo Nareszcie się polepszyło (1) byłam ostatnio zapoznać się z ofertą Polnordu w Gdańsku. Przerażona opiniami... Delta