Położna

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny, które już rodziły czy możecie polecić swoją połóżną?chcę rodzić w szpitalu na zaspie i bardzo zależąłoby mi na sprawdzonej osobie, pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Położna

napisz na GG 1446698 - podam ci namiary,pozdr

rybalon1 napisał(a):

> napisz na GG 1446698 - podam ci namiary,pozdr

napisałam wiadomość na gadulcu :)

Ja mam położna z polecenia, w sumie miałam 3 polecone ale wybrałam tą którą polecił mi mój lekarz. Byłam już na spotkaniu i jest ok. Ja mam termin na 20 lipca a Ty widziałam dopiero we wrześniu. Jeśli chcesz to mogę podać Tobie do niej namiary mailem, ale jak na razie to za wczesnie żebyś się z nią kontaktowała. Po porodzie moge dać Tobie znać jak było :)

Moja koleżanka pracuje na porodówce na Zaspie. Jak chcesz podam tobie namiary na @.

a czy położna musi być ze szpitala w którym chce rodzić?

Pewnie,że tak. Musi być pracownikiem danego szpitala inaczej nie ma wstępu na porodówkę, chyba,ze jako osoba towarzysząca zamiast męża.

no własnie mi isę tam wydawało

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

proszę wszystkich o namiary na maila, dzięki bardzo i pozdrawiam, ile wcześniej przed porodem trzeba się umawiać z połóżną?

nie rozumiem to teraz trzeba wybierac do porodu polozna

Nie trzeba mozna ja nie wybrałam bo nie wiem gdzie rodzic bede i kiedy

ja też poproszę :)
też myślę rodzić na Zaspie
i na pewno chciałabym swoja położna mieć
koleżanka miała (też na zaspie rodziła) i była super zadowolona
bardzo dużo jej pomogła

ja polecam te sama polozna (p. Beate) co RYBALON>
babka jest swietna!!

proszę namiary na meilika :)

jeszcze raz proszę wszystkie dziewczyny o wyslanie namiarów na maila. pozdrawiam

Ja rodziłam na Zaspie i niby byłam umówiona z super położną, która (jak zadzwoniłam że rodzę i przyjmują mnie do szpitala) olała sprawę bo miała właśnie wolne i nie chciało jej się przyjechać. Ale nie żałuję! Trafiłam na super położną, która miala akurat dyzur - p. Annę Skoczek. Kobieta cud miód. Powiem Wam szczerze że bardzo mi pomogła i tak poprowadziła poród że trwał ok. 3 godzin!!!!!! A kasa którą miałam dac umówionej położnej została w kieszeni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wyslane

dziękuje:)

ja też poproszę z góry dzięki:) mała misia Ty nie chciałas rodzić w swissmedzie? czy tak jak ja rozważasz 2 ewentualności?

chciałam, cały czas się zastanawiam która opcję wybrać i cały czas nie mogę się zdecydować. Póki co zapisałam się do szkoły rodzenia w szpitalu na zaspie.

a może któraś z Was ma namiary na położna z klimicznej?

a jak się płaci położnej? połowę przed i połowę po..? a co jak nie przyjedzie..?

ja mam namiary na położną na klinicznej!widzę ze termin jeszcze masz odległy wiec może Ci sie uda !bo jednej forumowiczce podałam tel do niej ale już miała za dużo dziewczyn i jej nie pomogła!
ja mam niedługo termin wiec po będę mogła sie wypowiedzieć na jej temat!
ale już od kilki dziewczyn słyszałam same dobre słowa na jej temat!np."kobieta-położna-anioł"!!

widziałam sie z nią i byłam już na rozmowie i wydaje sie bardzo w porządku-sympatyczna!Ale jak będzie na porodzie??zobaczymy!!

Jak ma na imię ta położna?

p.Jadwiga:)

to jest ta pani co prowadzi SR tak?

Jadzia to dusza nie człowiek:)) Dobry wybór. A SR prowadzi Jola, niestety już nie pracuje na Klinicznej, tylko zajmuje się szkołą rodzenia.

Karo to ja poproszę nr tel położnej, jeśli nie chcesz na forum to wyślij proszę mi maila emirkiewicz@op.pl. Dziękuję bardzo

Ja rodzilam miesiac temu na Zaspie.Chcialam wziac polozna ale troche szkoda mi bylo 500zl i zrezygnowalam.
Powiem wam ze spedzilam na porodowce 14 godzin i przez ten czas przewinely sie kolo mnie 3 polozne.Kazda z nich byla super.Kiedy trzeba bylo daly mi oksytocyne na wywolanie skurczy,ktora i tak niewiele pomogla bo porod zakonczyl sie cesarka ale opieka byla naprawde super.
Kobitki staraly sie jak mogly zebym urodzila naturalnie ale pozniej to juz sama sie prosilam o cesarke.Drugiego juz na pewno naturalnie nie urodze.

Ja bym nie radzila dziewczynom ktore chca rodzic na ZAspie brania swojej poloznej.One i tak musza zrobic co do nich nalezy/Najwazniejsze ze macie meza obok siebie a w razie czego on moze zareagowac.
Nikt wam tam krzywdy nie zrobi.

evilek
napisałam maila:)

jestem tego samego zdania kazimiera :)

dziękuję bardzo:)

Inne tematy z forum

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...