Czy ktos miał przyjemność być na weselu, któremu czas umilał zespół Półtora gościa?? Proszę podzielcie sie opiniami na ich temat. Czy fajnie się bawiliście, czy dobrze grali?
Pozdrawiam
00
Re: Półtora gościa
~monia.
(20 lat temu)
hej lidka a masz może namiary na ten zespół moja kolezanka mowila ze u jej znajomej na weselu grali i sa ponoc fajni-mozesz mi podesłac namiary na maila :)bede wdziecznaps moja rada najlepiej posłuchac ich jesli maja jakies płytki lub na zywo jak graja-dowiedziec sie gdzie i posłuchac chwilke:0pozdrawiam
00
~izka25
(20 lat temu)
poszukaj starego wątku, ja tez o to pytałam
00
~aga82
(20 lat temu)
Sa swietni,ale wiecej bede mogla powiedzec po 16 kwietnia bo wtedy beda grali u nas na weselu.
00
~Karolinka 29
(20 lat temu)
Ja mialam z nimi do czynienia i to zarowno prywatnie jak i zawodowo. Z czystym sumieniem moge polecic!
00
~margaretka
(20 lat temu)
graja dobrze, ale nie podoba mi sie to ze pija alkohol w robocie, nie duzo, ale wedlug mnie nie o ilosc idzie ale o sam fakt
00
~izdona
(20 lat temu)
Dokładanie tak-byłam na weselu, gdzie faktycznie było widać, że panowie wypili więcej niż po jednym... Było średnio... moim zdaniem rapowa piosenka "Skaczcie do góry jak kangury" nie koniecznie pasuje na wesele.
00
~Szapika
(20 lat temu)
Ja też słyszałam niezbyt pochlebne opinie na ich temat. W ciągu ostatnich 2 lat zmienił się ich skład i wykonanie juz nie to... U koleżanki na weselu które obsługiwali podczas oczepin ciągle wcinali jakiś tekst o "telewizji Al-dżasira z Rumii"... Chyba tylko ich to śmieszyło...