Sympatyczne miejsce! (2) Byłam na pokazie slajdów z podróży o Omanie. Sympatycznie miejsce z klimatem.... MBJ Polecam ! (2) Super miejsce, atmosfera. Miła obsługa, przepyszne menu. Na prawdę warto tam... II Godne polecenia (2) Godne polecenia Ryszrd
Cudownie! (1) Zakochałam się w tym miejscu od pierwszego momentu. Klimat zdecydowanie... BB Niezwykły lokal z magiczną atmosferą (1) Niezwykły? Niezwykle przemyślany każdy detal tej kawiarni. Niezwykła kawa,... JS Agata - opinia (1) świetne spotkania podróżnicze, niesamowity klimat, ciekawe menu... i... Agata sabrina - opinia (1) Bardzo bardzo przyjemny lokal, fajny wystrój, naprawde świetna koncepcja -... sabrina Smacznie i miło! (1) Bardzo fajna kawiarnia. Smaczne kawy, lody i ciasta w rozsądnych cenach. Miła... Gosiak NIESAMOWITY KLIMAT MAŁEJ KAWIARNI !!!!!!!!! (1) Byłam pierwszy raz z mężem i z pewnością jeszcze powtórzymy wizytę :) Kawa... zadowolona klientka Mniam!! (1) byłem kilka razy. Bardzo fajny klimat i przemiła obsługa. Szczególnie warte... PT o wyjątkowym klimacie i nastroju (1) miejsce przemyślane od A do Z, od menu, przez wystrój, po atrakcje... foka Pierwsza wizyta (1) Polecam wszystkim ten lokal, a szczególnie tym co cenią duży wybór herbat... Aneta Świetna kawiarnia (1) Wystarczy przejść się na ulicę Garncarską i na pewno nikt nie będzie żałował,... mięta