kawa (2) pyszna kawa zaskoczyła mnie. klimat fajny i ceny przystępne. polecam Danuta Super :) (1) Świetny wystrój, klimatyczna muzyka, a przede wszystkim imbryk pełen pysznej... abc Dawniej miejsce godne polecenia, obecnie radzę omijać z daleka. (2) Minusy: 1. Brak pełnej oferty z karty, właściwie większość, którą chcieliśmy... Agi
Ciekawe miejsce - polecam. (1) Polecam, jedyną wadą jest to, że nie mają strony internetowej. Uważam, że sam... paweł miejsce z duszą (2) weszłam przypadkiem, byłam przejazdem. Miejsce jest świetne zarowno pod... skrzydla świetna kawiarnia (1) Bardzo przyjemne miejsce z szerokim menu herbat, kaw, deserów oraz piw... kropek byłam i będę tam wracac :) (2) pyszne pierogi, ciekawy wybor w menu, gry planszowe dla urozmaicenia też... Gość Wspaniałe i przytulne miejsce (2) Bardzo milo wspominamy wieczorną przepyszną herbatę i gorącą czekolade, deser... Dorota Unikalne i bezpretensjonalne miejsce prowadzone przez pasjonatow! (2) Bardzo ciekawe i warte odwiedzenia miejsce w samym sercu Gdanska. Prowadzone... Ewa M na 6!! (2) super miejsce! bardzo klimatyczne o wszechstronnym menu!!! obsługa... Tallinka swietne miejsce, ciekawe spotkania (2) Lokal jest naprawdę bardzo ciekawy; przyciąga wystrojem związanym z... Justyna Niech wieczory podróżnicze odbywają się nie tylko w czwartki!! (2) Świetne miejsce, bardzo uprzejma obsługa idealnie pasująca do atmosfery i... Konstancja W Południku zawsze kolorowo i przytulnie (2) Wielokrotnie wybralam sie z moim chlopakiem do Poludnika na piwko i gry.... imrybka lokal z pomysłem (2) Odwiedzałam kilkakrotnie, najczęściej podczas bardzo ciekawych czwartkowych... Gabriela Polecam (2) Świetne miejsce, cudowny klimat, wspaniała obsługa, bardzo dobre jedzenie,... Aknea Daggry to jest To (2) Byłem wczoraj pierwszy raz z przyjaciółmi, już bywalcami. Fajne opowieści o... old sailor nie poraża, ale w porządku (2) Zalety- miłe, przytulne wnętrze, ze starymi, PRL-owskimi fotelami, w dobrym... am NAJLEPSZE GRZANE PIWO W TRÓJMIEŚCIE POLECAM! (2) Byłam na najpyszniejszym grzanym piwie, nie ma w całym Trójmieście lepszego,... agusia Świetna kawiarnia! (2) Do wczoraj nie wiedziałam o istnieniu tej wspaniałej kawiarni w centrum... A. Południk 18- jedyne w swoim rodzaju miejsce- niech się rozwija, nas insiruje i rozkwita! (1) Regularnie pracuje z Południka, gdyż maja relaksujacą atmosfere oraz darmowe... Małgorzata Szuta