Pomidor Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Bohaterów Starówki Warszawskiej 6

Lucyna - ocena (1) Smaczna pizza, bardzo sympatyczna obsługa Lucyna Kamila - ocena (1) Zamawiałam już kolejny raz pizzę z tej pizzerii i chciałabym podzielić się... Kamila Kuba - ocena (1) Bardzo przyjemna Pizzeria, jedzonko bardzo smaczne a obsługa na medal Kuba
Kamila Kamysz - ocena (1) Podczas wyjazdu służbowego do Trójmiasta trafiłam na tę pizzerię, jedzenie... Kamila Kamysz Marcin - ocena (1) Oceniając pod kątem pizzy na dowóz, jest to lider w tym mieście. Ciężko to... Marcin Marek - opinia (1) Smacznie, szybko, zdrowo, miło, tanio :) Marek ZetArt - opinia (1) smaczne i ceny ok, polecam pepperoni ostrą ZetArt 0707 - opinia (1) Nawet fajny klimacik na miejscu, chociaż głównie zamawiam z dowozem. 0707 Wojtek - opinia (1) Bardzo dobra pizza. Kiedyś była ciut gorsza, od niedawna jest perfekcyjna.... Wojtek Natalie - opinia (1) Zawsze smacznie i szybciutko ,kierowcy przemili i mega pomocni w razie... Natalie Marcin - opinia (1) Brak opłaconego dodatku. Pani niemila Marcin Nigdy się nie zawiodłem (1) W sumie jestem stałym klientem. Jedzenie zawsze na czas i bardzo dobre. Ceny... sebastian Najlepsza pizza na dowóz!! (2) Wysoka jakość produktów. Pyszne ciasto i miła obsługa . Marta Masakra (1) Zamawiałem pizze nie pamiętam jaka odbiór osobisty przychodze pizzy brak bo... Ja Poleca sie i to bardzo (1) Salami genialne, obsluga mega przyjemna i czas wykonania mimo wielu zamowien... nigdy więcej (1) nikomu nie polecam pizzy z tego lokalu, ponieważ to w ogóle nie przypomina... Weronika pizza i dowóz tak (1) ...tylko takie pytanie, dlaczego mimo wielu naszych zamówień raz pizza jest... Andrzej Jedna z lepszych pizzerii na dowóz (1) Smaczne ciasto, dobrej jakości składniki, miła obsługa. marlen Omijać szeroki łukiem (1) Działają już dość długo, więc pizzy na bank nie nauczą się już robić gdingener Gorąco polecam pizze z tego lokalu ! (1) Pizza bardzo smaczna, ciasto idealne. Nawet po kilku godzinach na zimno była... DD