Pomoc dla maluchów- nie naciągam, ani to nic nie kosztuje..wystarczy kliknąć

Witam serdecznie. Mam do Was prywatną prośbę.
Otóż:
- na stronie Interklasa jest Konkurs na szkolną witrynę
- mogą głosować wszyscy - raz dziennie spod tego samego IP (jak w Pajacyku)
- 1 w miesiącu odbywa się losowanie nagród (spośród 15 szkół z największą ilością głosów), a następnie zerowanie licznika i od nowa. Kolejne zerowanie odbędzie się 15 grudnia.

Moja prośba do Was - na 12 miejscu (na chwilę mojego pisania) jest szkoła w Dydni (Bieszczady). Mała mieścinka, która ma niewielu mieszkańców. Uczniowie nie mają szans częstego klikania, ponieważ internet radiowy i to samo IP uniemożliwia nabijanie punktów czyli głosów.
Gdybyście zechcieli pomóc szkole i mnie (a ja kumplowi, który mnie o to poprosił), to może jest szansa, że szkoła coś wygra. Byłoby fajnie

Szkoła im.Świętej Królowej Jadwigi w Dydni.

LINK: http://eduseek.interklasa.pl/urn/konkurs/index.php?sz=14426
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomoc dla maluchów- nie naciągam, ani to nic nie kosztuje..wystarczy kliknąć

Z Dydni do Bieszczadów to trochę jest.
Ludność Dydni - 1600 osób, w całej gminie 8408. W mojej gminnej miejscowości mieszka 2000 osób, w całej gminie 5732. W sumie podobnie. W gminie Dydnia jest 10 szkół podstawowych, w naszej gminie 2.
W budżecie naszej gminy na rok 2008 jest zaplanowany przychód szkół podstawowych w kwocie 9250 zł i koszty funkcjonowania 2576969 zł (z czego wynagrodzenia i pochodne 2102032 zł.
Budżetu gminy Dydnia na 2008 rok nie znalazłem, ostatni dostępny jest z roku 2005. Cały budżet Dydni wynosi ponoć 8982506 zł.
Tak sobie porównuję. Dla orientacji.
I myślę sobie, że dramatem jest, że szkoły muszą liczyć na jakieś tam wygrane.
Kliknę, bo mi to wisi. Szkoły z mojej gminy i tak nie są zgłoszone do tego konkursu. A wieczorem wypiję sobie browca na pohybel ciulasom dbającym o rozwój edukacji narodu poprzez budowę świątyń, pomników i innych pierdół.
Czasem to nawet jestem zadowolony, że nie mam w domu internetu.

Re: Pomoc dla maluchów- nie naciągam, ani to nic nie kosztuje..wystarczy kliknąć

No, ale niektóre pomniki mają trochę wdzięku. Ponadto stanowić mogą swego rodzaju podporę w edukacji. Tanecznej choćby. ;))

http://www.youtube.com/watch?v=zVzZ3QgeZpQ&feature=related

podciągam

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2398 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Co sądzisz o suplementach dla graczy? (3 odpowiedzi)

Co sądzisz o suplementach dla graczy? czy rzeczywiście są skuteczne?

Problem z uzaleznieniem.. Alkohol, depresja... (8 odpowiedzi)

Witajcie. Kiedys juz stworzylem tu watek, w ktorym prosilem o pomoc z uporaniem sie ze swoim...