Renata - ocena (1) Firma bardzo sprawnie usunęła i przetransportowała moje uszkodzone auto,... Renata PAWEŁ - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybko i sprawnie, cena też wydaje... PAWEŁ Zygzak - ocena (1) Panowie z firmy Holservice to Profesjonaliści przez duże P! Musiałem... Zygzak
Oli - ocena (1) Polecam w 100% ! bardzo mila i profesjonalna obsluga Oli Jacek - ocena (1) Bardzo sprawnie ,uczciwa cena. Jacek Mariusz - ocena (1) Wszystko szybko I sprawnie Mariusz Kamcio - ocena (1) Miałem ostatnio problem na trasie pod Gdynią auto się zepsuło i zostałem bez... Kamcio Agata - ocena (1) Polecam usługi w szczególności pracownika Mateusza, który wykazał się... Agata Marek - ocena (1) Najwyższa ocena, profesjonalnie, błyskawicznie, w bardzo rozsądnej cenie. Marek Kuba - ocena (1) Polecam! Jakość i usługa na 6+ Kuba Monika - ocena (1) Polecam , profesjonalne podejście do klienta ,począwszy od telefonu po... Monika Marek - ocena (1) Firma godna polecenia ! Marek Bartek - ocena (1) Pełna profeska ! Bardzo uprzejmy i pomocny kierowca , laweta przyjechała... Bartek Pawel - ocena (1) Polecam ! Szybko sprawnie ! Pełen profesjonalizm! Co istotne w dobrej cenie Pawel Twój stary - ocena (1) Zajebisty gość! Myślałem, że laweta w Gdańsku więcej kosztuje byłem... Twój stary Krzysztof - ocena (1) Szybko i tanio ogarnięte.. Krzysztof Barbara - ocena (1) Szybki pomoc, przystępne ceny, polecam Barbara Damian Biedrzycki - ocena (2) Niedawno miałem nieprzyjemną sytuację na rondzie wjechał we mnie kierowca... Damian Biedrzycki Denis - ocena (1) Bez zastrzeżeń - szybka pomoc i bezpieczne holowanie na terenie trójmiasta Denis Kazik - ocena (1) Laweta przyjechała w niecałe 40 minut od mojego telefonu. Holowanie Rumia -... Kazik