Damian Biedrzycki - ocena (1) Niedawno miałem nieprzyjemną sytuację na rondzie wjechał we mnie kierowca... Damian Biedrzycki Maria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi transportu uszkodzonego samochodu po... Maria Michalina - ocena (1) Polecam serdecznie pomoc na drodze przyszła bardzo szybko Michalina
Frank D - ocena (1) Muszę przyznać, że usługi warsztatu Auto Dobrucki z Gdyni w porównaniu z... Frank D Wx - ocena (1) Szybka pomoc w awarii, bardzo kompetentny Pan z dużą wiedzą i chęcią pomocy ! Wx danio524@wp.pl - ocena (1) Polecam. Po auto firma przyjechała pomocą drogową naprawili i odwieźli pod... danio524@wp.pl andrzej - ocena (1) Polecam .Wszystko odbyło się bez problemu.Pan bardzo pomocny andrzej Marta - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Marta Arek - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Arek Ola - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie! Profesjonalizm i zaangażowanie zespołu... Ola Ola - ocena (1) Polecam. Wszystko przebiegło sprawnie Ola Kotwik - ocena (1) Polecam za szybki przyjazd na miejsce, za cenę lawety i sprawne przewiezienie... Kotwik Albert - ocena (1) Super! Zatrzymałem się na stacji i po tankowaniu auto nie chciało odpalić.... Albert Maciej - ocena (1) Polecam, wracałem z pracy w Gdańsku, nagle stanął mi samochód i nie odpalał.... Maciej Franciszek - ocena (1) Lakiernik zrobił naprawdę dobrą robotę z usunięciem rdzy oraz polakierowaniem... Franciszek Piotr - ocena (1) Byłem tutaj na wymianie chłodnicy w Kia Sportage, dla mnie wszystko super.... Piotr Kamil - ocena (1) Profeska. Świetna naprawa powypadkowa dla starego passata, który przyjął... Kamil Zielona Krzysztof - ocena (1) Polecam... Sprawnie ogarnięte Zielona Krzysztof Andżelika - ocena (1) Polecam.Sprawnie wykonane zlecenie Andżelika Marcin - ocena (1) Super szybko i sprawnie Marcin