Mateusz - ocena (1) Najlepsi z najlepszych. Mateusz Joanna Sawicka - ocena (1) Obsługa niezwykle uprzejma i kompetentna, szybka I bezstresowa. Ceny bardzo... Joanna Sawicka Agnieszka - ocena (1) Super szybko i profesionalnie Agnieszka
Natalia - ocena (1) W pełni podzielam wszystkie pozytywne opinie. Pomoc profesjonalna w każdym... Natalia Ola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Dankowski Pomoc Drogowa w Gdańsku! W środku... Ola Lidia - ocena (1) Moje Audi A4 miało problem z turbo i utknęłam na autostradzie. Dankowski... Lidia Filip - ocena (1) Niedawno miałem nieprzyjemną przygodę na drodze, kiedy mój samochód nagle... Filip Andrzej Migiel - ocena (1) Awaria układu chłodzenia na wylocie z Autostrady A1 w kierunku Gdańska.... Andrzej Migiel Maciek - ocena (1) Wyciągnęli auto z rowu, inna pomoc drogowa nie dała rady Maciek Karolina - ocena (1) Laweta w dobrej cenie Karolina Norbi - ocena (1) Zadzwoniłem do tego mechanika bo miałem problem z samochodem przyjechał... Norbi Aleksandra - ocena (1) Polecam tego mobilnego mechanika przyjechał i naprawił mi samochód sprawniej... Aleksandra Ilona i Ania - ocena (1) Szybki kontakt, fachową pomoc, miła obsługa. Polecam gorąco Ilona i Ania Piotr - ocena (1) Szybka i profesjonalna pomoc. Piotr Elżbieta - ocena (1) Polecam, szybko, solidnie i bardzo pomocni. Znają się na robocie. Elżbieta Franek - ocena (1) Bardzo miły pan pomógł nam w kolizji Franek Magda - ocena (1) Bardzo polecam!!!szybko i sprawnie nic dodać nic ująć.Sam profesjonalizm Magda Paweł - ocena (1) Skorzystałem z usługi pomocy drogowej, wszystko było proste, tanio i szybko,... Paweł Artur - ocena (1) Chciałbym wyrazić swoje uznanie dla doskonałego serwisu lawet.pl. Niedawno... Artur Artur - ocena (1) Polecam wszystkim!!! Miła atmosfera. Pan Paweł z lawety numer 3 bardzo... Artur