Krzysztof - opinia (1) Najgorsza laweta w historii!!! pan ktory przyjechal chcial byc smieszny ale... Krzysztof karolina - opinia (1) Szybko, fachowo, i niedrogo, żadnych zastrzeżeń. Zapisaliśmy sobie na... karolina Magdalena - opinia (1) Dzwoniłam do kilku firm zajmujących się pomocą drogową. Euro wyceniła usługę... Magdalena
andrzej - opinia (1) Dzieci w aucie wieczor nikt nie chce podniesc telefonu ,jedynie pan Damian... andrzej Zafira - sznaucer - opinia (1) Przyjechaliśmy z Poznania do Gdańska na wystawę psów rasowych, mieliśmy w... Zafira - sznaucer wd - opinia (1) 6 gwiazdek wszystko jak nalezy szybko i sprawnie wd Ślaskie - opinia (1) Bardzo szybka obsługa oraz sprawna w 100% polecam Ślaskie Jerzy - opinia (1) Pełna profeska, polecam, szybko i bezpiecznie Jerzy Magda - opinia (1) Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Szczerze polecam tą firmę! Magda Nikodem - opinia (1) Firma godna polecenia. Współpraca z Panem Michałem i Panem Marcelem to czysta... Nikodem Hanna Janiszewska - opinia (1) Baaaaardzo pomocny pan, który dowiózł naszą Toyotkę i nas z MOP Kleszczewo... Hanna Janiszewska Sylwia - opinia (1) Niezwykle profesjonalna pomoc; wysoka kultura osobista pana Mikołaja. Sylwia Lilla - opinia (1) Profesjonalizm. Szczególnie zaskoczyła mnie komunikacja przez telefon.... Lilla Dariusz - opinia (1) Świetna współpraca. Bezproblemowo, konkretnie, sprawnie. Polecam każdemu kto... Dariusz Maciej - opinia (1) W pełni polecam FmAuto wszystkim szukającym transportu do przewozu... Maciej Mario7777 - opinia (2) Cześć odswierzę troche temat. Czasy się trochę zmieniły za wiele czytać dziś... Mario7777 Marcek - opinia (1) Firma profesjonalnie podeszła do mojego zamówienia, samochód został... Marcek Aśka - opinia (1) Szybko ,profesjonalnie , uprzejma obsługa Rewelacja Aśka M.P - opinia (1) Polecam wszystkim kierowcę Jarka , szybko fachowo , nie zostawił kobiety... M.P Sergiusz - opinia (1) Fachowa robota, szybko na miejscu i w pełni profesjonalnie ! Sergiusz