Tomek - opinia (1) Laweta była punktualnie o umówionej porze następnego dnia, od wykonania... Tomek Katarzyna - opinia (1) Z usługi skorzystałam w lutym. Bardzo sprawny dojazd, profesjonalna obsługa... Katarzyna Sylwia - opinia (1) Bardzo szybki przyjazd lawety na miejsce, obsługa bardzo kulturalna,... Sylwia
Damain - opinia (2) Nie polecam firmy! Z usług byłem zmuszony skorzystać przez ubezpieczalnie (OC... Damain Anna - opinia (1) Polecam ;) profesjonalna pomoc ... Pan pomogł mi wejść do samochodu ponieważ... Anna Anka - opinia (1) Późną porą wracałam z małymi dziećmi na mieszkanie. Złapałam kapcia... Anka Anka - opinia (1) Późną porą wracałam z małymi dziećmi na mieszkanie. Złapałam kapcia... Anka Kostiantyn Kandaurov - opinia (1) Pomoc przebiegła szybko i sprawnie. Polecam Kostiantyn Kandaurov Express delivers - opinia (1) Fachowa i rzetelna obsługa, ustalone i dotrzymane terminy dostawy. Auta... Express delivers Klient wrzesień 2019 (1) Przeczytałem opinie i mam wrażenie graniczace z pewnością że jeśli ten... Klient wrzesień 2019 Katastrofa (1) Nie wiem kto wystawia te 6 chyba sam pan sobie. Ostrzegam proszę nie... Joanna Marcin - opinia (1) Korzystałem wielokrotnie z usług firmy. Wielokrotnie uratowała mi "tyłek".... Marcin Profesjonalista. (1) Zaliczona kolizja w nocy na obwodnicy. Nie wiedziałem, że organizacja pomocy... Piotr Alfa Wszystko rewelacyjnie. (1) Korzystalam z uslug wczoraj i jestem bardzo zadowolona. Pan okazal sie pelen... Jadwiga ! (2) Kżystaliśmy z usług Pana złomka juz jakś czas temu , ale nie mogłam znaleźć... Bożena Pomoc drogowa (1) Szybki czas przyjazdu na miejsce, mila obsluga i bezpieczny dowoz Damian Szybko, skutecznie i bezpiecznie (1) Długo zwlekałem z podrzuceniem swojego zapasowego auta do warsztatu po... Łukasz Audi A5 (1) Warsztat godny polecenia. Zlecone naprawy wykonane rzetelnie i szybko.... Michał Polecam, tanio i solidnie (1) Bardzo fachowa pomoc drogowa, na pewno skorzystam z usług tej Lawety. Beatrycze Profesjonalne i rzetelne wykonanie pomocy drogowej (1) Korzystałam z pomocy drogowej Pana Sebastiana na trasie Sopot-Gdynia Pogorze... Iwona