Paweł - ocena (1) Skorzystałem z usługi pomocy drogowej, wszystko było proste, tanio i szybko,... Paweł Artur - ocena (1) Chciałbym wyrazić swoje uznanie dla doskonałego serwisu lawet.pl. Niedawno... Artur Artur - ocena (1) Polecam wszystkim!!! Miła atmosfera. Pan Paweł z lawety numer 3 bardzo... Artur
dmytro - ocena (1) Trzeba była pomoc drogowa z samochódem hammer h3... Wszystko poszło sprawnie... dmytro Anna - ocena (1) Ładowanie akumulatora o 1:00 polecam Anna Kuba - ocena (1) Tania pomoc drogowa laweta do Rumii z Gdyni 350 zł netto w taryfie nocnej Kuba Karol - ocena (1) Super szybka i profesjionalna pomoc, z akumulatorem. Pracowbik podjechał z... Karol Hanna - ocena (1) Gorąco polecam. Pomoc przybyła szybko, usługa wykonana solidnie i w bardzo... Hanna Mariusz - ocena (1) Usługa godna najlepszej opini..polecam Mariusz wojciech - ocena (1) super wykonana usługa.profeska wojciech krzysiek - ocena (1) auta z wypożyczalni nowe czyste i sprawne technicznie super krzysiek krzysiek - ocena (1) polecam profesjonalna obsługa krzysiek Karolina - ocena (2) Zgłosiłam awarię z ubezpieczenia assistance, w niecałe pół godzinki po... Karolina Kamila K - ocena (1) Polecam, szybko, sprawnie i uprzejmie. Kamila K Ania - ocena (1) Gorąco polecam:) pełen profesjonalizm i rzetelność. Dziękuję serdecznie za... Ania Tomasz - ocena (1) Super, szybko, sprawnie, miło Tomasz eryk - ocena (1) wzór laweta za grosze eryk IWONA - opinia (1) Zgłosiłam awarię ubezpieczycielowi ,po 15 minutach już przyjechał Pan z... IWONA Michał - opinia (1) Polecam. Miałem awarię pojazdu, w ubezpieczeniu miałem assistance zadzwoniłem... Michał Mariusz - opinia (1) Wszystko sprawnie i terminowo! Polecam 100% Mariusz