Piotr - ocena (1) Byłem tutaj na wymianie chłodnicy w Kia Sportage, dla mnie wszystko super.... Piotr Kamil - ocena (1) Profeska. Świetna naprawa powypadkowa dla starego passata, który przyjął... Kamil Zielona Krzysztof - ocena (1) Polecam... Sprawnie ogarnięte Zielona Krzysztof
Andżelika - ocena (1) Polecam.Sprawnie wykonane zlecenie Andżelika Marcin - ocena (1) Super szybko i sprawnie Marcin Stanisław - ocena (1) Dawno nie widziałem warsztatu samochodowego w Gdyni, który posiadał taką... Stanisław Jakub - ocena (1) Mimo tego, że jestem już doświadczonym kierowcą i byłem już w dużej ilości... Jakub Michał - ocena (1) Sprowadzam auta z Niemiec, wielokrotnie korzystałem z usług blacharskich i... Michał Weronika Olszewska - ocena (1) Pan mechanik bardzo miło mnie zaskoczył. Zawsze byłam traktowana jak głupia... Weronika Olszewska Rafalooo - ocena (1) Wszystko fajnie, super opcja dla tych, którzy jeszcze nie trafili na... Rafalooo Dawid Wiktorowski - ocena (1) Znalezienie dobrego i taniego lakiernika w Trójmieście graniczy z cudem, więc... Dawid Wiktorowski Anna - ocena (1) szybko i sprawnie.koszt usługi uczciwy.polecam Anna Ancymon - ocena (1) Wyciągali moje m3 z rowu wszystko w porządku Ancymon Jakub Trzeciak - ocena (1) Autodobrucki z Gdyni to po prostu topka w każdym aspekcie. Usługi... Jakub Trzeciak Italyboy - ocena (1) Fantastico !!!! Italyboy Bob - ocena (1) Transport tokarki z Gdańska do Gdyni Bob Sebastian - ocena (1) Awaryjne odpalanie auta na kable za 150 zł Sebastian Niemiec - ocena (1) Sprawna pomoc i dobra cena - holowanie do Wejherowa VW Taigo Niemiec Zofia Majewska - ocena (1) Polecam z całego serca. Nie mieszkam w Polsce, będąc na urlopie rozbiłam cały... Zofia Majewska Sławomir - ocena (1) Warsztat polecił mi kolega, który zna moje przeboje z blacharzami z... Sławomir