Godni polecenia (1) Korzystałem z usług tej firmy. Ogólnie jestem zadowolony. Czas oczekiwania... Bronek Świetna Pomoc Drogowa. (1) Korzystałem z pomocy drogowej P. Złomka kilka razy i muszę powiedzieć że jest... Michał.G Profesjonalnie (1) Profesjonalna obsługa, szybki dojazd na miejsce. Pan Damian był bardzo... Dana
biora wszystko i maja warsztat ktory nawet w sobote wieczorem pomogli (1) wczoraj wieczorem z rodzinka na pokladzie mielismy awarie w tzy godziny... teodor Szybki odzew kierowcy po zgłoszeniu i w ciogu godziny moje auto stało już pod warsztatem. (1) Bardzo rzetelna firma oraz pomoc Magda Klient (1) Auto sprawdza się super. Transakcja udana, profesjonalna obsługa. Klient Gorąco polecam! (1) Samochód naprawiony po stłuczce z OC sprawcy. Ta profesjonalna firma... Magda Polecam z całego serca (1) Jestem bardzo zadowolona z zamówionej lawety. Na lawete czekałam ok 20min. W... Alicja Perfekcyjna pomoc drogowa (1) Szanowni Państwo, korzystając z usług Firmy Euro-Laweta pomoc drogowa... Aneta Polecam :) (1) Polecam Pomoc drogową Złomek. Pan Mariusz po trzech godzinach reanimacji... Kasia Super (1) Obsługa w pełni profesjonalna. Firma dba o przewożone auto. Godni zaufania.... Bartosz Super fachowiec (1) Szybko, sprawnie i w dobrej cenie A Pełen profesjonalizm! (1) Panowie bardzo pomocni i profesjonalni! Samochody zostały dostarczone w... Kasia Polecam! (1) Zdecydowanie polecam tę firmę za profesjonalne podejście do klienta. Pan... Mateusz Polecam (1) Zawsze na czas, konkurencyjni. Pablito :) Polecam! (1) Polecam wszystkim usługi tej firmy, bardzo szybki dojazd na miejsce,... Rafał POLECAM! (1) Wszystko szybko i sprawnie! Zdecydowanie polecam! Wojtek Zadowolony klient (1) Panowie z profesjonalnym podejściem. Wszystko jak należy. Zleciłem... Tobias Korzystałem kilkukrotnie, Polecam (1) Jeśli masz problem z samochodem zakopanym w błocie, firma posiada specjalny... transport-eu polecam (1) cena rozsadna,szybki dojazd mimo złej pogody krystyna